Bu başlığı doğrumudur yeri tam bilmiyorum ama anket amaçlı açıyorum yaklaşık 2 yıldır lambalı sistemlerle ilgileniyorum 2-3 aydır da ciddi olarak lambalı anfi yapımıyla ilgilenmeye başladım bir kaç tane başaralı projem oldu artık işi biraz daha büyütmeyi düşünüyorum.Forumlarda incelediğim kadarıyla genelde düşük watlı ucuz maaliyetli lambalılar tercih konusu oluyor.örneğin yaptığım iki anfi projesi (50-100 watt) bana biri ortalama en az 1000 ytl civarına mal oluyor (malum türkiyedeyiz parça sıkıntısı ve pahalılığı).O yüzden genelde 5 wattlık olmak üzere class A Single ended anfiler yapıp satmayı planlıyorum fakat fiyatlandırma konusunda emin değilim başlığın amacıda orta bi fiyat bulmak.Bu konuda tavsiyeleri olanlar şu fiyata olursa leziz olur bu fiyat en uygunudur gibisinden yapan kişiyide düşünüp tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.Ayrıca lütfen fiyat konusunda sadece bu konuyla ilgilenenler bilgisi olanlar yazarsa sevinirim çünkü 5 wattlık deyince baya bi ucuz fiyatlar önerilebilir biraz araştırırsak 5 wattlık kitlerin bile en az 200 dolar civarına yurt dışında satıldığını görürüz ona göre bi fiyat sunarsanız sevinirim
Anfi özellik bakımından aşşağı yukarı şu şekilde olucak
1 power (6v6,El34,6l6,Kt88,El84)
2 veya 3 preamp
5 Watt
Class A Single Ended
point to point
head
(isteğe bağlı eklemeler efect loop v.s.)
Yardımlarınızı bekliyorum...
Ayrıca zaman içinde isteğe bağlı klon anfiler veya istenlen sistemde anfi yapımınada geçmeyi düşünüyorum şu anda malzeme stoğu yapmaktayım bu bahsettiklerim tabi ki ciddi rakamlara mal olabilir.
Anfi özellik bakımından aşşağı yukarı şu şekilde olucak
1 power (6v6,El34,6l6,Kt88,El84)
2 veya 3 preamp
5 Watt
Class A Single Ended
point to point
head
(isteğe bağlı eklemeler efect loop v.s.)
Yardımlarınızı bekliyorum...
Ayrıca zaman içinde isteğe bağlı klon anfiler veya istenlen sistemde anfi yapımınada geçmeyi düşünüyorum şu anda malzeme stoğu yapmaktayım bu bahsettiklerim tabi ki ciddi rakamlara mal olabilir.