Arkadaşlar merhaba.Biraz uzun bir yazı olacak fakat gerçekten yardıma ihtiyacım olduğu için kayıt olup danışmak zorunda kaldım.Ben aralıklı olarak elektro gitar ile uğraşıp bıraktım.Yani 2 ay ilgilenip 7 8 ay bıraktım gibi.Sonucunda çok bir ilerleme kat edemedim.Çünkü etrafımda bütçeme uygun bir eğitmen yok ve internet üzerinden kendimi eğitmeye çalışıyorum.Uzun süre de çalışıp bıraktığımdan dolayı çok bir ilerlemem yok yani basit akorlar basit notaları gamları ve belli şarkıları çalabiliyorum.Örnek vermem gerekirse Metallica Fade To Black parçasını son solonun bendli kısmı hariç tamamen çalabiliyorum.Parmaklarım çok yavaş değil yani fakat istediğim kadar da hızlı değil.Ve gitarda artık teoriyi de öğrenmek istiyorum, kısacası parça çalmak değil artık gitarı bilmek kendi doğaçlama sololarımı çalmak istiyorum.Bunun için ne önerirsiniz? Youtube videoları genellikle çok üstünkörü olduğu için çok basitte kalıyor öğrendiklerim.
2. olarak elimde gitar olarak Cort X1 ve amfi olarak da Masterwork LG15 bulunuyor.Ekipmanımdan da memnun değilim.2000 Tl gibi bir bütçe ile kendime yeni bir elektro gitar almak istiyorum.Pink Floyd,GNR dan Dire Straits veya blues şarkılara kadar çalmak istiyorum.Elektro gitar olarak ne önerirsiniz?
Şimdiden teşekkürler.
2. olarak elimde gitar olarak Cort X1 ve amfi olarak da Masterwork LG15 bulunuyor.Ekipmanımdan da memnun değilim.2000 Tl gibi bir bütçe ile kendime yeni bir elektro gitar almak istiyorum.Pink Floyd,GNR dan Dire Straits veya blues şarkılara kadar çalmak istiyorum.Elektro gitar olarak ne önerirsiniz?
Şimdiden teşekkürler.