Eclipse e Elixirden başka bişi yakışmaz güraycım.Tabi 11 numara teller le rahat edemeyip,10 numara filan takmışsındır büyük ihtimal..guraynet demiş ki:ben ernie ball kullanıyorum gayet de memnunum. D'Addario ya göre daha güzel ton veriyor gibi geliyor bana.
elixir başka bir kategori tabi 😆
mfikret demiş ki:Üzerindeki teller 11 likti.Ve inanılmaz ses veriyordu.O gitarın hakkı 11 lik bence. 😀
Bende pek değiştirmek gereği duymadım.Yaklaşık bir sene aynı tellerle kullandım.Ernie ball ı,bir ay dan fazla kullanmak olanaksız bence... 😉
ciyzis_kirayzs demiş ki:arkadaslar unlu bır gitarıst abımız demıs kı tone is in the fingers🙂 yanı bence ev kullanımı sırasında cidden tellerın bence asıl onemı fiyat dayanma suresı oranı olmalıdır kı ben bu konuda fender ve dadario nun standart tellerını tavsıye ederım.mesela emg lı cort umda 1.1 numara tel kullanırken daha duz saplı ve tellerının yukseklıgını daha fazla dusurebıldıgım jacksonumda 0.8 ınanılmaz bır haz verıyor ama sanırım cıddı bır kayıt ısıne falan gıreceksenız elixirler bıraz agır basıyor gıbı telın kalınlıgını da artık kendı pena tusenıze ve tellerınıze ne kadar acıdıgınıza gore secmelısınız sahsen bence bırden falza gıtarınız varsa her turlu calabılmek ıcın bır ınce bır de kalın tel takımı gayet guzel olacaktır neyın nerde lazım olacagı bellı olmaz🙂
lic_x demiş ki:elixir ise elyaf kaplı olduğundan ötürü gitarın doğal tınısını etkilediği söylenmekte görüntüsünün uzun süre ilk günkü kalmasının ve uzun ömürlülüğün sebebide elyaf kaplı olması imiş. :roll: