Evet bende daddario kullanıyordum ama hiç memnun değildim sebebi çabuk oksitlenme kir pas vs. kapıyor tonunu çok çabuk kaybediyordu, emin olun 2 3 gün sonra bunu yaşasam şükrederim, standart günde 2 saat bilemedin 3 saat çalarım.
- Elixiri bir arkadaşım tavsiye etti 9 ay boyunca tel değiştirmedim dedi en sonunda sıkıldım değiştirdim, ne tonda bir kayıp vardı dedi ne de tellerin parlaklığında bir sorun vardı dedi. ( bunu diyen arkadaşım müzik aleminde belli bir kariyere sahiptir, yani kaba deyimle çaylak değildir. )
- neyse bende aldım bu tel takımından elixir anti rust serisi 09-42 taktım ve 5.5 ay oldu evet aynen , ton kaybı yaşamadım ! şayet kulağıma güvenirim, teller zaten paslanması kirlenmesi imkansız çünkü ''nano web'' denen ince bir plastikle sarımlıdır teller, sadece zamanla o plastik sarım çok az deforme oluyor 🙂 pena darbelerinden dolayı yani penayı vurduğunuz yerler, benim parmaklarım yazın terlerdi bir şekilde, bu da telleri mahvederdi, çok şikayet ederdim, sürekli tel al tak tel al tak, bıkkınlık gelmişti. Elixiri o zamana kadar bu özelliğiyle bilmezdim , sadece isim olarak bilirdim. Aldıktan sonra derdim tasam bitti. daddario ortalama 10 ytl elixir en son 25 ytl idi ki halada öyle senkop müzik distbürütörüdür. ordan alırdım ben sürekli, 5.5 ay boyunca elixirden başka eminim en az 20 30 tel takımı tüketirdim. Bu elixirler kopmaya karşıda dayanıklıdır. Tabiki tel kopma hadisesi sadece telle alakalı değil bunuda biliyorum bu gitarın metal aksamı köprüsü bilmem neyinin törpü isteme durumundada söz konusu oluyor.
- Yani bilemiyorum hala elixir kötü abi beş para etmez , yapma etme ton yok o tellerde diyen bir kaç ilginç arkadaşa rastladım , ama benim için gerçekten bir numara !