ekinozan demiş ki:hocam ben daha önce de sormuştum bunu ama, hala almadım şu tel temizleyici olayını. mesela jim dunlop un ultraglide ürünü var, kararmayı geciktiriyor mu?ya da NomAmor arkadaşım, sen hangi tel temizleyiciyi kullanıyorsun?
NomAmor, yalnız değilsin abi, ben de normal değilim.. 🙂
Eğer elinde eldivenle, sterilize bir biçimde çalıyorsan doğrudur, inanırım... 🙂Kubi_Tolkki demiş ki:kesinlikle elixir. D'Addario dünyanın en kötü teli.kullan at tel bir konserlik.ama elixir ömürlük.9ay önce aldğım tel hala sapasağlam görüntüsündne ve tonundan hiçbieşey kaybetmeden gitarımda takılı inanılmaz.hala ışıl ışıl ve hala tonu ilk günkü gibi.
aga o dediklerinle ilk lafınla kaybettin zaten... Şu bir gerçek ki yeni bir telin verdiği o tınıyı hiçbir zaman kullanılmış telden alamazsın bu bir. D'addario heleki 1/2 rounds serisi süperdir traşlanmıştır sarımlıları buda 2... eğer sahne alan bir insansan ve müzik senin işinse sürekli tel değiştirirsin ki buda sounduna o kadar güzel etki yapar buda üç... evden dışarı çıkmayan bir gitarın varsa ve sadece kendine çalıyorsan tel kopunca 2 3 gün idare edebiliyorsan filan elixir iyidir uzun süre götürür ama pro işi deildir buda son ...Kubi_Tolkki demiş ki:kesinlikle elixir. D'Addario dünyanın en kötü teli.kullan at tel bir konserlik.ama elixir ömürlük.9ay önce aldğım tel hala sapasağlam görüntüsündne ve tonundan hiçbieşey kaybetmeden gitarımda takılı inanılmaz.hala ışıl ışıl ve hala tonu ilk günkü gibi.