öncelikle merhabalar. 18 yaşındayım yaklaşık 2 yıldır elektro gitar ile tutkulu bir biçimde uğraşıyorum. müziğe atılmak gibi bir düşünce ekonomik imkansizliklardan dolayı düşünemedim. gitarlarin teknik kısmı ile ilgili az veya çok bilgim var ve gitarı daha dogrusu müziği tutkulu bir bicimde seviyorum ayriyeten kendi gitarlarim ile uğraşmayı genel olarak severim. manyetik kısımları, aksamlari, bu işin fiziği falan hep hoşuma gitmiştir. matematik ve fizik sevdiğim için üniversitede makine mühendisliği okumak istiyorum su an zaten üniversite sınavına hazırlanıyorum sıkı bir şekilde. evet küçük olduğumun farkındayım ancak kafamdaki bu düşünceleri mantık olarak doğru mu dusunuyorum yanlış mı düşünüyorum diye siz abi ablalarıma bu konuda tecrübe sahibi olan kişilere soruyorum. aklımda üniversiteden sonra veya üniversite sırasında elektro gitar markası oluşturmak var. bu işi ev yapımı olarak dusunmuyorum elimden geldiğince büyük şekilde üretim yapmak istiyorum. ortalama bi Türk insaninin alabileceği miktarlarda fiyat performans bi gitar tasarlamak ve satmak istiyorum. bir seri adı altında o serinin akustik, klasik, strat ve tele versiyonları ile girmek istiyorum ise yani kısaca 4 çeşit gitar ile. belli başlı bu piyasada sevilen insanlara inceleme için göndererek veyahut reklam vererek yayilmayi düşünüyorum tabi bunlar önümdeki 5 10 yılı kapsayacak bir süreç. bu düşüncemde bulduğunuz yanlışlar, sermayemin ne kadar olmasi gerektigi, bu sürecin zorlukları veyahut onerileriniz nelerdir? yasimdan dolayı beni aşağı gormezseniz ve realist olursanız cok sevinirim.