elektro gitar önerisi

öncelikle yazdığın devrik cümleden hiç birşey anlamadığımı belirtmek isterim forumlarda insanlar açılan konularda birbirine bilgilerini paylaşarak yardımcı olur yazdığın metinde işime yarayacak bir bilgi göremedim anladığım kadarıyla sadece boş konuşmaya gelmişsin.

öncelikle yazdığın devrik cümleden hiç birşey anlamadığımı belirtmek isterim forumlarda insanlar açılan konularda birbirine bilgilerini paylaşarak yardımcı olur yazdığın metinde işime yarayacak bir bilgi göremedim anladığım kadarıyla sadece boş konuşmaya gelmişsin.
Adam 15 yıllık forum üyesi, şu ana kadar yazdiği mesajlar da oldukça bilgilendiricidir bana yardımcı olmuştur. Sen dün üye olmuşsun ahkam kesiyosun. Senden kat kat bilgili olduğundan emin ol boş konuşuyor demiş bir de utanmadan.

Yazdığı cümle de oldukça anlaşılır bir cümle az araştirin 2 konu okusan bile fikir edinebilirsin, günde 5 kere elektro gitar tavsiyesi başlığı açılıyor.

Bu arada cevap da vereyim 5 ile 7bin arasında oyuncaktan başka gitar yoktur.

Adam 15 yıllık forum üyesi, şu ana kadar yazdiği mesajlar da oldukça bilgilendiricidir bana yardımcı olmuştur. Sen dün üye olmuşsun ahkam kesiyosun. Senden kat kat bilgili olduğundan emin ol boş konuşuyor demiş bir de utanmadan.

Yazdığı cümle de oldukça anlaşılır bir cümle az araştirin 2 konu okusan bile fikir edinebilirsin, günde 5 kere elektro gitar tavsiyesi başlığı açılıyor.

Bu arada cevap da vereyim 5 ile 7bin arasında oyuncaktan başka gitar yoktur.
15 yıllık forum üyesi olması umrumda bile değil, geçmiş mesajlarının bilgilendirici olmasıda umrumda değil önemli olan bana şuan burda yardımcı olabilmesi kimseyede ahkam kestiğimiz yok.

7 k arasına gayet birsürü gitar var öneri yapmıyosun üstten konuşuyosun anlayacağın ucubelikten başka bişey yapmıyorsun

15 yıllık forum üyesi olması umrumda bile değil, geçmiş mesajlarının bilgilendirici olmasıda umrumda değil önemli olan bana şuan burda yardımcı olabilmesi kimseyede ahkam kestiğimiz yok.

7 k arasına gayet birsürü gitar var öneri yapmıyosun üstten konuşuyosun anlayacağın ucubelikten başka bişey yapmıyorsun
Demekki 7k'ya bir sürü gitar var niye öneri istiyorsun çok biliyorsan kendin al direk kimseden yardım isteme.
Bir de ucube yazmış gerçekten çok garipsiniz aptal bir ergenden başkası olmadığın gayet ortada şuan millete hakaret ediyorsun sanki çok biliyor da millete ucube diyor sen kimsin de bana ucube diyorsun.
Burda gitar alanında uzmanlaşmış insanlar yazmış sana bu fiyata gitar yok diye sen daha bir sürü gitar var diyorsun. Bir 10 dakika araştırma yapsaydın onların gitar olmadığını anlardın. Klavye delikanlılığı yapma

Demekki 7k'ya bir sürü gitar var niye öneri istiyorsun çok biliyorsan kendin al direk kimseden yardım isteme.
Bir de ucube yazmış gerçekten çok garipsiniz aptal bir ergenden başkası olmadığın gayet ortada şuan millete hakaret ediyorsun sanki çok biliyor da millete ucube diyor sen kimsin de bana ucube diyorsun.
Burda gitar alanında uzmanlaşmış insanlar yazmış sana bu fiyata gitar yok diye sen daha bir sürü gitar var diyorsun. Bir 10 dakika araştırma yapsaydın onların gitar olmadığını anlardın. Klavye delikanlılığı yapma
birde yaş küçümsemesi yapmış ahahahhahah tam bir topsun matik

sen şimdi annenide dövüyosundur

birde yaş küçümsemesi yapmış ahahahhahah tam bir topsun matik

sen şimdi annenide dövüyosundur

ergenliğin yaşla alakası yoktur her yaşta insan ergen olabilir ve bana "top" diyorsun gerçekten bu sözerinden ciddi bir gerizekalı olduğun anlaşılıyor. bir de anneni dövüyorsundur demiş annemi karıştırma, şu insanlar forumdan nasıl banlanmıyor arkadaş anlamıyorum cidden terbiyesizlik.

ergenliğin yaşla alakası yoktur her yaşta insan ergen olabilir ve bana "top" diyorsun gerçekten bu sözerinden ciddi bir gerizekalı olduğun anlaşılıyor. bir de anneni dövüyorsundur demiş annemi karıştırma, şu insanlar forumdan nasıl banlanmıyor arkadaş anlamıyorum cidden terbiyesizlik.
evet insanlara gerizekalı ve aptal derken nasıl insanlar banlanmıyor bende anlamıyorum daha gitar önerisi bile yapamayan bir aptalsın konudan uza

soru belki normal ama eski üyeler artık bıktı bu tip taleplerden... bazen sert tepki verilebiliyor her aklına esenin ne alayım siz söyleyin demesinden
ha buradaki tepki sert mi... değil
ama benim kabul etmediğim kırmızı çizgim olan şey (hele de forum ortamlarında) kesinlikle saygı ve üsluptur...
anan bacın topsun ucubesin... ???
hayatta başarılar... umrunda olmaz muhtemelen ama devam ederse bu başlık görmemek için takibe kapatıyorum

Vallahi bu gidişle forumun yarisini engelleyeceğim. Bir forumda bu kadar cahil olabilir yemin ediyorum. Ne kadar bilgili insanlar varsa o kadar da sinir edici cahiller var.
Ne demisler: Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.
cahille girme münakaşaya ya sinirini hoplatır havaya yada hoplatır ananı tavana

merhabalar uzun zamandır klasik gitar kullanıyorum max 5-7k bütçem var bu fiyat bandında önereceğiniz elektro gitarlar nedir?
Dostum sen buradaki arkadaşların kusuruna bakma sarı sitede Ülkü E. İsimli bir satıcı var. Hatta elinde şu an Kramer 111 S strat gibi zor bulunan gitarlar mevcut. Senin bütçene uygun gitarlar da eline geçiyor ara ara. Kendisine ulaş derim muhakkak yardımcı olacaktır. Takas konusunda da bir markadır. Elinden klasik gitarını da çıkartıp bütçeni arttırmış olursun böylelikle. Müzikle kal. 🤘

Geri