Elektro Gitar ve Ses Kartı Önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan Vuenx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir elektro gitara başlama hevesim vardı ve şu anda biraz daha vakit ayırabileceğim bir döneme girdiğim için nihayet başlamaya karar verdim. Dinlediğim bazı grup ve sanatçılar ise Şebnem Ferah, Pilli Bebek, Duman, Manga, Seksendört, Gripin gibi isimler. Bu tarzlar doğrultusunda bir gitar arayışım var ve şimdilik Ibanez GRG121DX BKF modelini düşünüyorum. Sizce bu gitar uygun olur mu? Bütçem şu an için çok yüksek değil ve henüz başlangıç evresinde olduğumdan büyük yatırımlar yapmak istemiyorum.

Sizlerin de bu konuda önerileri varsa çok memnun olurum. Ayrıca gitarla biraz daha zaman geçirdikten sonra amfi almayı düşünüyorum. Şu an için amfi yerine bilgisayar üzerinden çalışmak istiyorum. Bunun için de amacıma uygun fiyat performans bir ses kartı önerebilirseniz çok sevinirim.

grg121dx grg170dx ve jackson js11'i devlet her yeni doğana zimmetle vermeli 18 yaşında çalmak istemeyen devlete iade etmeli zaten öyle bi model bunlar. hiç düşünme direkt al.

Attığınız gitar hem rahat hemde güzel bir gitar. Yeterlidir düşünmeden alabilirsiniz. Ses kartı piyasası hakkında bilgim yok ama focusrite sacarlett solo gen 3 bakabilirsiniz.

Geri