ekstra olarak, baktigin her gitar sana ayni gozukecek ama emin ol hepsi birbirinden farkli kalitede gitarlar ve bunu denemeden anlama sansin yok, o yuzden denemelisin.
ton cesitliligi olabilmesi acisindan HSS alabilirsin, hem sert hemde clean tonlara temel giris yapmana yarayacaktir.
ayrica bende senin gibi kaygilarla bu yola girmis biri olarak bi fikir vermesi adina,
ilk gitarimi hala manevi degerden dolayi tutarim ve en sevdigim gitarimdir, gitmedigi luthier degismedik parcasi kalmamistir ama bunlarin hepsini agaci kaliteli ve duzgun bi marka oldugu icin yapabiliyorum, mesela ilk hss olan gitar bi donemler sss oldu suanda tekrardan hss (single size, hotrails) takildi
her neyse demem o ki bu tarz meselelere fazla takilma calimi en rahat gitari buldugunda direkt al, sadece onerim iyi bi marka olsun ki 2-3 sene sonra “abi ben niye bunu aldim!?” pismanligi yasama
(tecrubeyle sabit😃)
son olarak amfi mi aliyim, ses karti mi aliyim yok gitarimi nasil calacagim falan sacmaliklariyla da uzunca bi sure vakit harcayacaksin
dostum teknoloji artik cok gelisti koca koca sahne amfilerine sahip olmana da gerek yok hoparlor ayarinda ortalama ses verecek bi amfi al, ikinci el olsun. butce topladiginda gitarda da parca calacak kivama geldiginde guzel bi prosesor al senelerce keyifle calarsin.