Elektrogitar Başlangıç Önerisi

  • Konuyu açan Konuyu açan Berat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berat

TheBlade0
Merhaba en fazla 15 bin TL kadar bütçem var ve elektrogitar almak istiyorum. İlk defa gitar çalacağım ve bilgi olarak 0'ım denebilir, önerilerinize açığım.
 
Bende aynı şekilde yeni bir gitar arıyorum.Benzer bütçeye sahibim.Artic monkeys,tame impala tarzı müzikleri daha çok dinliyorum ve çalmak istiyorum.
 
benim önerim sabret ve yamaha pacifica 112v al inan çok araştırdım. ibanez azes40 a da bakabilirsin çalım kolaylığı baya iyi diyorlar
 
Bu aşamada iyi gitar diye birşey yok maalesef o bütçede. En çabuk elden çıkabilecek modeller ideal. Şu an orta halli sıfır gitar piyasası 40 binden başlıyor. Şimdilik popüler gitarlardan alıp 1 yıl kendinizi geliştirirsiniz. Sonra satıp bir tık yukarı çıkarsınız.
 
Bende aynı şekilde yeni bir gitar arıyorum.Benzer bütçeye sahibim.Artic monkeys,tame impala tarzı müzikleri daha çok dinliyorum ve çalmak istiyorum.
Esenlikler dilerim, üstteki arkadaşımın belirttiği üzere biraz daha dişinizi sıkıp Yamaha Pacifica ile giriş yapmanızı öneririm. Tame Impala çalacaksanız sound için amfiye iyi bir pedal seti veya iyi bir amfi simülasyonuna da ihtiyacınız olacaktır.
 

Geri
Üst