Elektroya yeni başlayacak birine tavsiyeler

• Konuyu açan Konuyu açan arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bence bir yerden başlamak gerekiyor herkes kendi bütçesine uygun olan seçenekleri değerlendirip almalı üstüne bu kadar düşünmek bazen gerçekten yoruyor zaten ekonomik olarak ülkenin durumu ortada en azından aldığımız ürünlerin fiyat performans olmasına dikkat ediyorum gönül ister ki iyi markalarla vakit geçirmek oda çok zor bütçeme uygun en mantıklı seçimi yapmam gerekiyor onu yapıyorum zaten ev ortamında keyifli saatler geçirsem benim için yeterli oluyor bu işi profesyonel anlamda düşünen insanlar için bir şey diyemem yeni başlayan birisi için bütçenize uygun olanı alın geçin en azından vaktinizi keyifli ve mutlu geçirmiş olursunuz

adı geçen ürünlerin tamamı ziyan... tamam bütçe kısıtlı ve emin olmadan boşa para harcamak istemiyorsun ama gitar işi nispeten pahalı bir hobidir... bu gerçekle yüzleşmek lazım... şu an alacağın (adı geçen) ürünlerin hepsini çok kısa sürede memnun kalmadım, tatmin olmadım diye satıp kurtulmaya çalışacaksın ve nereden bulaştım bu işe diyeceksin... olur da devam edersen de yenileyeceğin için en başta çok dediğin bütçeye zaten 2 kere de ulaşmış olacaksın... önce bunu tespit edelim, alet önermek kolay
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...zik-aletleri-ibanez-kiko-sp3-1272548742/detay hocam bu gitar alınır mı? köprü ve manyetiklerde pas gözüküyor.

Geri