siyatha demiş ki:18v kullanım hakkında +/- nelerdir bir fikriniz var mı ?
Teşekkür ederim. ama denediysen biraz daha acarmısın konuyu biraz daha tarif edermisin distortionlarını.Alexilahio demiş ki:h4ler iyidr hem clean hem de dist. olarak.
eren sen emg mi deniyeceksin 🙂ErenimooO demiş ki:bana emg sini denetecek arkadaş var mı? istanbul veya ankara uygundur izmit sakarya bolu yada diyarbakır çevreside uyar şuan 🙂 olmadı bana tasvir eder misiniz soundunu?
izzzyy demiş ki:Boşver erenimoo al bi duncan bak keyfine ben tb5 aldım mesela ton yanıyor resmen illa bakıcam diyorsan gir bi dükkana emg manyetikli bir gitarı seç dene.
ErenimooO demiş ki:zaten emg81 le s.d. sh8 arasında kaldım ve ikisini de denemedim hiç,genelde C ve B de çalıyorum ve kalın teller kullanıyorum sh8 uygun olur mu? nası bi soundu var? sende vardı bi aralar anlatır mısın biraz? 🙂 duruyo mu hala?
tugberkozdemir demiş ki:Yakın bir arkadaşım istanbula gitmişti dt konserine, bir luthierle tanıştığını söyledi, muhabbet kurmuşlar, adam "lambalı preamp+ve gain booster"ı tek devrede birleştirip washburn x30a gömmüş. Üstünde aynı luthierin yaptığı bir el sarımı manyetik (neck) ve tone zone (bridge) var. +12 dB falan boost miktarı, lambalı oluşu sayesinde kuru volume yükselten gain boosterlara göre çok da güzel bir karakter katıyor. Yüksek çıkışlı manyetiklerle kullanıldığında amfiyi yakıyormuş ne yazık ki, super dist. veya emgler ile kullanamıyoruz. Kısacası bu devre manyetiğin karakterini bozmadan çıkış gücünü hayvanlaştırıyor. Sustainin tadından yenmiyor. Emgler ile kullanmam imkansız fakat emg karakterini sevdiğimden pasif emgler ile kullanmak istiyorum. Gerektiği zaman çok gaz lead tonları alabileceğim, aynı şekilde güzel ritm tonları alabileceğim daha çok mid karakterli bir emg-hz modeli önerir misiniz?