Alsancak'ı basan sevgili ucubik veletler kendileri. 🙂emptyspiral demiş ki:siz emolar ne kadar da asisiniz, of hele o konuşma biçiminiz, bittim doğrusu, keşke sizin gibi olsam be, saçlar falan 😆
O yazı bir alıntı heralde birçok sitede görmek mümkün.enchant demiş ki:ilk sayfada modest mouse'da emo olarak görülüyor, ne alakası olduğunu pek anlayamadım. görünüş açısından galiba bu yakıştırma yapılıyor öyle değil mi? yıllardır şimdi emo grubu mu dinlemişim ben. 8O 😀 halbuki kendileri indie'nin kökeninden geliyor, valla bir şey anlamadım. :?
"Dinledikleri şeyler başta H.I.M. olmak üzere, Anathema, Katatonia'nın yeni albümleri, Bullet For My Valentine, On Thorns I Lay, Falling Down Boy (!), Placebo gibi "duygusal çöküş" temalı gruplardır. ","Damalı pantolon, damalı gömlek, damalı bileklik, kısaca damalı herşey ilgi alanlarına girer ve bunları üstlerine giyerler. Mümkün olduğunca kırmızı-siyah-mor renkleri tercih ederler. ","Bu tarzı çıkaran insan (!?) olarak Ville Vallo'yu gösterebiliriz. "
Weezer,Modest Mouse,Avenged Sevenfold'un emolukla ne alakası var,ben de anlamış değilim..Geyik yapacağız diye indie,metalcore,doom metal gruplarını da emo diye göstermişler ya,yazıklar olsun! Ki bunları dinleyecek emo bir arkadaş varsa tanışmak isterim Tabii bunu söylerken Türk emoları kastediyorum.Bizim emolara sorsan tek bildikleri Emre Aydın,Hayko Cepkin.Kaçı Yesterday's Rising dinleyebilir? Neymiş efendim gereğinden fazla sert geliyormuş 🙂 .
kowalczyk demiş ki:punk için bile boş müzik derlerdi 90larda, çünkü müziğin en basit haliydi. ama haysiyetlilerdi bir parça. özellikle emo'ları görünce punk'ın çok kıymetli olduklarını anlıyorum. Emo, tamamen endüstri işi bir müzik. Punk'ta özgürlük vardı, baş kaldırı vardı vs vs... emo leşşşşş