kunti demiş ki:kendin gibi olmayanı,farklı gözükeni,yeni olanı dışla 😀
öyle değil işte kunti, farklı olmak uğruna cahilce davranan sorsan ne yaptığını bilmeyen taklitçi bir zihniyetle elbette dalga geçilir 😀
kunti demiş ki:kendin gibi olmayanı,farklı gözükeni,yeni olanı dışla 😀
kunti demiş ki:herkez,özellikle genç yaşlarda bir takım akımlara kapılabilir,farklı olmak güzel gelir,metalcilerin yada punklarında bu konuda bir farkı yok yani 😉 bunun cahillikle hiç bir alakası yok,taklitci derken neyi kasteddiğini anlayamadın kimi taklit ediyorlar?
kunti demiş ki:fakat bu forum sayfasında dışlanan kesim emolar.
kunti demiş ki:kadıköyde tanıdığım metalci tipler vardı,çıktıkları kızların cep telefonlarını çalıp satıyorlardı,ondan bundan para dileniyor,madde kullanıyorlardı.o zaman gelin metalcilerlede dalga geçelim(???)
db demiş ki:kunti demiş ki:fakat bu forum sayfasında dışlanan kesim emolar.
ülkemizde bir tane emo örneği var mı ? gerçek emo dediğin nerde ben hiç görmedim gören varsa örnek göstersin ...
db demiş ki:kunti demiş ki:kadıköyde tanıdığım metalci tipler vardı,çıktıkları kızların cep telefonlarını çalıp satıyorlardı,ondan bundan para dileniyor,madde kullanıyorlardı.o zaman gelin metalcilerlede dalga geçelim(???)
ben onlara içimden birşeyler diyorum zaten merak etme 😀 kunti emocular metalciler savaşı mı yapıyoruz ? bunun elbette savunulacak bir tarafı yok ne yapacaktık peki bu arkadaşlara çiçek hediye edelim belki yapmazlar 🙂 onlar ne yaptıklarının farkındalar acınacak halleri yok elbette dalga geçilir 8O
Tesekkur ederim, bide bunlara yaptigim sarkinin kaydini dinlesen bayilirsin ozaman 🙂 Madem hazir konusu acilmis paylasmak isterim en azindan sozlerini.. Buyursunlar,,, ;istanblues demiş ki:cobanband, müthiş bir yorum, alkışlıyorum seni.
cobanband demiş ki:Kadikoy rexx sinemasindan ve cevresinden, emo kidler yuzunden nefret ettim. Bigun sinemanin karsisindaki patsoda oturuyorum. Ve kiz arkadasimla yemek yemeye calisiyorum (!), o esnada bi kac masa otede oturan ve 3 erkek 1 kizdan olusan emolarin sesleri geldi kulagima, birbirlerine kufur ederken butun ic organlarini saydilar. Daha sonra 1 baska emo grup geldi onlarda yanilimiosam 2 erkek 3 kiz gibi biseydi. Bi guzel yediler ictiler. Sonra erkek olanlari, disilerine " siz sinyale cikin para bulun 10 dakkaya kadar da burda olun tediler" kizlar da tamam diyip kalktilar. cocuklardan biri kiz giderken parmak atti, kiz guldu..... kucuk bir emo gunlugu
*Nerde nasil hareket edilir bilmezler
*Ozentidirler
*Gercekten arayis icinde olupta, kendini emo olarak bulmus olanlar, bir kac uyanigin ellerine dusmusler
*Yaslari kucuk oldugu icin sorumsuz emo mantiginin uzerinde sorumsuzlar
*Cevreye verdikleri zarar haddinden fazla, gunduz goremeseniz bile, gece guzelim bmw nin aynasina tekme atip sallandiranina rastlamistim
*Sirtlarinda calmaktan bi haber olduklari bi klasik gitarla, kiz dusurmek icin saatlerce ayni noktada dikilirler, yorulmazlar
Detayli bilgi icin; bkz. kadikoy rexx
kunti demiş ki:tüm emoların dediğin gibi tipler olduğunu var saysak bile bu kimseyi ilgilendirmez,kendine başka hedefler bulmalısın derim 😉