"Yahu kuzum benim, yarası olan gocunur ben bu kısma attığım çoğu mesajda %5 de olsa iyi olan fan üyesi var onlar hariç diye başlıyorum..."
yamyamtr arkadaş, ben senin attığın mesajları takip mi ediyorum ki, ne bileyim kime laf attığını atmadığını...orada bir alıntı var, o alıntının içinde ben de varım ve sen tutmuş g. diyorsun yaran olması gerekmez göz var nizam var, o itham orada o an beni de kapsıyor. çocuk mu oyalıyorsunuz burada, anlamıyor muyuz sanki. bir laf ettin bari arkasında dur. üzerinden de ne kadar zaman geçtiyse geçti ayrıca, ben veya başkaları ayda bir uğruyoruz belki buraya, neye ne zaman cevap yazılacak sizlere mi soracağız?
bütün bu suyu çıkmış tartışmalar bir yana, emre fanta festivali kapsamında yurdumu geziyor, yeni albüm hazırlıklarında, beşinci klibi çekmiş, altıncısı da yolda, leman sam'dan da güzel övgüler aldı programda...onun için güllük gülistanlık gidiyor herşey. en azından dışarıdan görünen o. boş yere millet birbirini yiyor burada, kimi lafı uzatıyor, kimi saykoya bağlıyor, kimi tartışacak yer arıyor, kimi savunuyor kimi yerden yere vuruyor...isteyen istediğini üzerine alınsın. hepsi boşuna. adam devam ediyor işte, bildiği yolda gidiyor, kim ne derse desin...