kenji demiş ki:bahsettiğin durumdan bende sıkıldım. sıkıldım da mesajımla nasıl bir alaka kurdun onu anlamadım? fan site olayına gelirsek;misspain demiş ki:kenji demiş ki:hayranları sayesinde artık uzaktan dinlediğim abimiz. yaptığı herşeye aa süper diyen, popülerliği arttıkça mutlu olan bi dinleyici kitlesi var. tek eksi tarafı da bu galiba emre aydının.. bu emre aydının eksisi neden oluyor? diyen olacaktır. eğer istemese her dergiye röportaj da vermez, fan sitesine mesaj da yazmaz..
sürekli takıldığım bir site değil burası ve uzun zamandır arada sırada girip belirli başlıkları okuyorum ve bazen de yazıyorum.
türkrock dinleyicisi hala bir ileri beş geri.
"bence bu rock değil pop","bence çok populer oldu" gibi ezberleri ben artık görmekten gerçekten sıkıldım.sıkıldım da kendi fan sitesine mesaj yazan şarkıcıyı eleştirene de ilk defa rastlıyorum.ve gerçekten merak ettim ne gibi bir sakıncası! vardır bunun sana göre kenji?
http://forum.emreaydin.org/index.php
forumun genel çehresi 16 yaş altı kız çocukları ve acılarıyla boğuşan ergenlerimiz.. emre aydın'ın hitap ettiği kitle buysa ve emre de bundan rahatsız olmayıp siteye gelip mesaj yazıyorsa sen bununla övünebilirsin. emre de övünsün 100 000 üye var sitesinde. hatta övüneceğiniz başka şeyler de bulalım? konserlerde emre yerine kızların cıyak cıyak "bu kez anladım" çekişini dinliyorum. bir daha 70 000 satmasın, küçük hayranları onu terketsin diye kampanya mı başlatalım?
emre aydını sevmeyen biri olsam beceremiyor der geçerim. ama afili yalnızlığa değer veren biriysem sonuna kadar eleştiririm. ve gerçekten merak ettim ne gibi bir sakıncası! vardır bunun sana göre misspain?
bahsettiğim ilk durum seninle ilgili değildi.sitedeki mesaj içerikleriyle ilgiliydi genel olarak.
hem Türkiye`de hem dünyada müzik tüketicisi,yoğun olarak 12-20 yaş arası gruptur.
turkrock.com forumlarında da durum aynı belli ki.
emre aydın özelinde de bunda yadırganacak bir şey yok.
kendisinin 20 yaş hatta 25 yaş üzeri dinleyicisi de çok fazla,hem kendi çevremden hem de izleme şansı yakalayabildiğim konserlerindeki gözlemlerinden biliyorum.
bunda da yadırganıcak bir şey yok.şiirsel bir durumu var şarkı sözlerinin çünkü.bu başlığa gelip etrafa salyalarını saçanlara ağır gelen,birikim gerektiren sözleri var.(senden bahsetmiyorum yanlış anlama)
konuya gelecek olursak;senin aşağıladığın 16 yaş grubundan rahatsız olduğunu zannetmiyorum emre`nin.rahatsız olması için bir sebep de göremiyorum.bir sanatçının kendisini dinleyenlerin bulundugu bir siteye zaman ayırıp girip üç beş bir şey karalaması inanılmaz ince bir hareket bana göre.kaç yaşında olursa olsun oradaki dinleyiciler.
içinizde bu kadar da mı insan sevgisi yok?ya da hangi hakla hangi mantıkla parsellemeye çalışıyosunuz dinlediğiniz insanları?
"beni sadece şu yaş gurubu dinlesin diğlerinin sivilceleri var" mı desin adam?
bu emre`ye yakışmaz.bu yakışsa yakışsa,olgunlaştığını zanneden üstelik bunu kendisinden bir kaç yaş küçük insanları aşşağılayarak göstermeye çalışanlara yakışır.(burada senden bahsediyorum)
bu arada yerin dibine soktuğun emre aydın fan sitesindeki seviye de inan bana turkrock.com daki emre aydın başlığındaki seviyeden çok üstte.bir göz at istersen diğerine.
dilerim konserlerindeki ciyaklama durumu hiç bitmesin.hiç bitmesin ki devam etsin o durmadan üretmeye.biz de kesmeşeker gibi super grupların konserlerinde ciyaklayanlar olmadığı için kaybettiklerimizi,kesmeşekeri ve nicelerini,yani o kaliteyi,o özeni,o güzel sözleri ve şarkıları emre aydın`da kazanmaya devam edelim.
not:yazdıklarımı gözden geçirirken senin mesajını da bir daha okudum."gönder" butonuna basıcam basmasına ama yazdıklarımdan bir şey anlayamayacağını gördüm seni tekrar okuyunca.demem o ki bu mesaj bu konuyla ilgili son mesajımdır.bir şeyler anlayabilirsen ne mutlu hem sana hem bana.