Efendiimmm...
Bir rockçının ıvır zıvırına yakışmadı gece diyenlere çatır çutur dalayım hemen. NE de güzel söylediler Aşık Veysel´den, MFÖ´den... Ferhat Göçer mi dedi kim dedi bilmem ama birileri söyledi orda, yeni neslin geçmişine önem vermesi ne güzeldir dedi, işte en güzelini yaptılar. Başka şeyler deneyerek insanlara bunu göstermek hoş bir şey. Yahu Zara da katıldı o programa, popüler mi oldu. Emre´yi popülerliği gösteren kaç yerde gördünüz de Sarı Sıcak bozdu onu? Abartacak yer aramaktasınız arkadaşlar, bırakınız bu tutumları... Zira Emre mis gibi söyledi gece, her anlamda mükemmeldi, enfesti... Benim ağzım açık kaldı izlerken. Sahnede ayakta duramıyor diyenlere bir anekdot benden, emreaydın seyirciye "Hadi ayağa, hadi ayağa!" diye bağırdı. Onlar da kalktı, demek ki neymiş her şey zamanla 😉
Ayriyetten, Gözde Düzer İngiltere´de diye duydum ben...
Sonuç olarak gripin ve emreaydın yine bence Sarı Sıcak´ın en muhteşem programını yaptılar ve ayrıldılar. Yahu bak yine aklıma geldi, program baştan aşşağıya sanattı be, girdiler şarkıyla çıktılar şarkıyla, tek bir sohbet dahi zar zor oldu. Hala neyin abartısındasınız? NE yapsa suç, şarkı da mı söylemesin bu adam televizyonda!? Makina´ya çıkıp masaya oturmadı mı suç, Sarı Sıcak´a çıkıp şarkı söyledi mi suç? Biri ona nasıl davranması gerektiğini öğretmeli, cık cık cık !!!!
Ben ve beraber izlediğim arkadaşım gece bittiğinde huzur doluyduk, şarkılar, Birol, Emre, hepsi birbirinden güzeldi... Happy Birthday to you da deyip gittiler. Harikaydı tek kelimeyle...
Bu arada evet emreaydın sitenin yöneticilerinden biridir. Yani bu bir dedikodu değil, gerçeğin taa kendisidir... 😉