valla eren bitak?m ?eyleri yoluna koymak için u?ra??yoruz san?r?m eylül gibi tekrar sahnelerde oluruz art?k hiçbir ?ey için kesin konu?am?yorum ama tek bildi?im ?ey müzik yapmaya devam edece?imiz...!
Eren yalan olmasın bu yaz otuzun üzerinde vokal denedik diyebilirim ama artık senin de dediğin gibi " kalıcı" bir vokal aradığımızdan bir çok kez tereddüte düştük.guitar352 demiş ki:endorphine'in vokal aray???n? uzaktan takip ediyorum ve art?k vokalinize kavu?mal?s?n?z diyorum.çookk bekletmeyin.
umar?m grubun kal?c? vokalini bulabilirsiniz ve birlikte güzel konserler veririz...
Bizim gitaristimiz bi tanedir zati 8)bhrky demiş ki:ilerde istediğiniz yere gelmeniz dileğiyle endorphine...
biz de seninle çalışacağımız için mutluyuz, teşekkürler giray!
AllexStone demiş ki:Selam horserobber, crizzy, Furkany
Yahu sizin işte benim yurtdışı projesine döndü kılı kırk yara yara misali ne vokal aramakmış yahu bak ben burda kurdeşen oldum gelip ben söyliyeceğim vokalde haaaa. 😆 Şaka şaka..
Endorphine, in bu kadar önplanda olması çok hoşuma gitti. Biran önce ekibi toplayıp şöyle sağlam şeyler yapmanızı bekliyoruz sizden. Ekip gayet güzel. crizzy sen ne yaptın me-33 ü kullandınmı? Sattınmı memnun kaldınmı? Birara yurtdışına çıktım malum benim proje meseleleriyle ilgili yoksa sizi takip edip çaldığınız yerlere gelip dinleyecektim bir türlü fırsatım olmadı. Birarara görüşelim çocuklar.
Selamlar...