Seni Mogami ye yaklastiran nedir abi? Lava'nın 2 katından fazla fiyatı var, nedir sence bu fiyat farkının sebebi?Ben de Lava Soar ya da Mogami Platinum almayı düşünüyorum. Lava da yine 170 TL bir fiyatı var ama Mogami'ye yakınım biraz. @izzzyy hocam sen hangisini tercih ederdin ikisi arasından?
"Planet Waves AmericanStage Instrument Cable" bu ise gayet güzel değerleri var, noise konusunda da fena değildir diye tahmin ediyorum.Turkiyede bulabileceğin iyi seste orta sınıf ve kaliteli planet waves.3 metresi kilitli olanlarından 120₺ ya aldım seside güzel
Ben elektrik elektronik konusunda pek bilgili değilim tabi, ama Petrucci'nin bu kabloları kullanması yakınlaştırıyor sanırım. 😀Seni Mogami ye yaklastiran nedir abi? Lava'nın 2 katından fazla fiyatı var, nedir sence bu fiyat farkının sebebi?
Işte reklam kokan hareketler bunlar, Petrucci açıp ta fiyatına bakmış mi acaba 😀Ben elektrik elektronik konusunda pek bilgili değilim tabi, ama Petrucci'nin bu kabloları kullanması yakınlaştırıyor sanırım. 😀
Klotz La grange kullanıyorum onda da ampli ve enstruman ucu var. Ters bağlamayı denemedim hiç ancak sese bir etkisi olacağını hiç zannetmiyorum, enstrumana giren kısmın daha dirayetli olması için ekstra bir tabaka var olay sağlamlıkla alakalı yani.10-15 liralık kablo ile kiyaslarsan etkilenmemen mümkün değil 😀 Mogami kötü kablo değil ama üçkağıtçı firma 😀 kablolarinda enstrüman ucu, ampli ucu diye zirvalayan da bunlardı yanlış hatırlamıyorsam.
Silent olanı mı?Klotz La grange kullanıyorum onda da ampli ve enstruman ucu var. Ters bağlamayı denemedim hiç ancak sese bir etkisi olacağını hiç zannetmiyorum, enstrumana giren kısmın daha dirayetli olması için ekstra bir tabaka var olay sağlamlıkla alakalı yani.
Olanlar var, Mogami' nin de böyle bir iddiası vardı diye hatırlıyorum. Cidden komik."bu ucu amfiye takarsan daha iyi olur ses" gibi bir iddiası mı varmış diğerlerinin.. Bilmiyrum valla öyleyse komikmiş. La grange'da resmi kabloya çizmemişler yalnız kablonun üzerinde bir tabaka daha var oraya çizilmiş. Bu öyle iddia edilecek über bir şey değil zaten, muhtemelen askı tarafından geçirince eziliyor bükülüyor diye kılıfımsı bir katman.
Bu videoda adam arka perdede bir i..nelik yapmıyorsa, dehşet bir filtreleme var; etkilenmedim değil:yuck::dead:
Tabii ki de her şey göz önünde olmalı. Ancak cümlemde de belirttiğim gibi, işin ucunda gerçekten kamera arkası entrakalarından yoksun bir ürünün başarısı ihtimali de var.Böyle bir videoyu siz çekecek olsanız, şüphe bırakmamak için kablo değişimini, çekimi hiç kesmeden ve kameranın önünde yapmaz mıydınız?
Abi deteran reklamlarinda da A/B testi yapmiyorlar mi? Bu videodan daha samimi buluyorum onlari ben saka bir yana. Ayni kahve veya cimen lekesinden muzdarip kumasi makinaya attilarmi mutlaka reklami yapilan deterjan daha iyi cikariyor. Sanirim her deterjanin iyi soktugu bir kahve cesidi var piyasada, olabilir tabi, ama o kadar farkli cim olmasi dusundurucu.Abi reklam olsa da bir ACE reklamı gibi değil ki "bakın lekeler çıktı" Basbaya adam A/B testi yaptığını idda ediyor.