Jannojan demiş ki:arkadaşım bnce ikisinide alma epiphone les paul custum plus al, iki gitarında özelliklerinden daha iyi, fiyatıda çook uygun biraz, ararsan ve pazarlık yaparsan 1000 tl ye alırsın. yok ben bu 2 gitar arasında karar wercem diyosan standart al
fly_v demiş ki:CaliforniaDream demiş ki:bende epiphone ls paul almak istiyodum. bayaa bi araştırdım. en çok duyduğum şey "eğer epiphone alıcaksan tek model -les paul custom- olanını al" dediler. eğer bulursam bi tane alıcam sana da tavsiye ederim tonları bayaa hoş gelio.
bu arada laf arasında sorayım satan varsa bana öm atabilir hiç çekinmeden🙂
Kesinlikle...Epiphone da işe yarar iki model varsa oda standart ve custom dur😉Ben ikisinide kullandım ancakk tercihim standart.Ben daha rahat ediyorum özellikle 2002 ve önceki kore les paul standartlar gerçekten cok çok iyi dostum.Bende bir 2000 kore les paul standart limited edition var ve alet bildiğin gibson tonları veriyor...Evet yanlış duymadın inanılmaz ama gerçek merak eden gelip deneyebilir dostlar 😀
CaliforniaDream demiş ki:fly_v demiş ki:CaliforniaDream demiş ki:bende epiphone ls paul almak istiyodum. bayaa bi araştırdım. en çok duyduğum şey "eğer epiphone alıcaksan tek model -les paul custom- olanını al" dediler. eğer bulursam bi tane alıcam sana da tavsiye ederim tonları bayaa hoş gelio.
Kesinlikle...Epiphone da işe yarar iki model varsa oda standart ve custom dur😉Ben ikisinide kullandım ancakk tercihim standart.Ben daha rahat ediyorum özellikle 2002 ve önceki kore les paul standartlar gerçekten cok çok iyi dostum.Bende bir 2000 kore les paul standart limited edition var ve alet bildiğin gibson tonları veriyor...Evet yanlış duymadın inanılmaz ama gerçek merak eden gelip deneyebilir dostlar 😀
hmm kanıma girdin dostum ya epiphone'dan korkuyodum fakat bi o kadar da tonları hoşuma gidiyor. sanırım alıcam bi standart🙂
fly_v demiş ki:CaliforniaDream demiş ki:fly_v demiş ki:CaliforniaDream demiş ki:bende epiphone ls paul almak istiyodum. bayaa bi araştırdım. en çok duyduğum şey "eğer epiphone alıcaksan tek model -les paul custom- olanını al" dediler. eğer bulursam bi tane alıcam sana da tavsiye ederim tonları bayaa hoş gelio.
hmm kanıma girdin dostum ya epiphone'dan korkuyodum fakat bi o kadar da tonları hoşuma gidiyor. sanırım alıcam bi standart🙂
Al tabi dostum.Eğer yukarıda detaylı olarak yazdıklarımı okur,artı biraz daha araştırma yapar ve tanrının sevgili kuluysan yani şansın yaver giderse kendine çok iyi bir epiphone bulabilirsin 😉 Ancak standart - custom ikilisinde tercihimin standart olması seni yanıltmasın.Bu bir zevk meselesi.İki gitarında kendine has karakteri var.İkisinide dene sana uygun olanını öyle seç ve tekrar söylüyorum nekadar aklına bu dediğim bilmem ama bence yıllanmış bir epiphone tercih et.Özellikle gibson ve epiphone les paul tarzı,vintage karakterli gitarlarda yıllanma gerçekten tonları inanılmaz derecede etkiliyor , her halükarda pişman olmazsın dostum 🙂 sevgiler , saygılar
CaliforniaDream demiş ki:fly_v demiş ki:CaliforniaDream demiş ki:fly_v demiş ki:CaliforniaDream demiş ki:bende epiphone ls paul almak istiyodum. bayaa bi araştırdım. en çok duyduğum şey "eğer epiphone alıcaksan tek model -les paul custom- olanını al" dediler. eğer bulursam bi tane alıcam sana da tavsiye ederim tonları bayaa hoş gelio.
Al tabi dostum.Eğer yukarıda detaylı olarak yazdıklarımı okur,artı biraz daha araştırma yapar ve tanrının sevgili kuluysan yani şansın yaver giderse kendine çok iyi bir epiphone bulabilirsin 😉 Ancak standart - custom ikilisinde tercihimin standart olması seni yanıltmasın.Bu bir zevk meselesi.İki gitarında kendine has karakteri var.İkisinide dene sana uygun olanını öyle seç ve tekrar söylüyorum nekadar aklına bu dediğim bilmem ama bence yıllanmış bir epiphone tercih et.Özellikle gibson ve epiphone les paul tarzı,vintage karakterli gitarlarda yıllanma gerçekten tonları inanılmaz derecede etkiliyor , her halükarda pişman olmazsın dostum 🙂 sevgiler , saygılar
usta kusura bakma sana çok şey danıştım çok vaktini çaldım ama 1 sorum daha olucak. yazını okudum ve sahte epiphonelardan bahsetmişsin bu hafta içi bi epiphone les paul custom alıyorum. gitarın orjinal olduğunu nasıl anlayabilirim yazı karakterine dikkat et falan demişsin. bunu karşılaştırabileceğim bi site varmı bildiğin yardımcı olabilirsen çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler🙂
CaliforniaDream demiş ki:hmm saol abi de benim baktığım gitarın pickguardı siyahtı sen siyah çıkmıyor demişsin kıllanmaya başladım ben. bak gitar bu linktekinin aynısı. bu değil ama birebir örneği.
http://img.auctiva.com/imgdata/7/6/0/4/5/9/webimg/127460239_o.jpg
CaliforniaDream demiş ki:abi biraz önce arkadaşım gitara bakmaya gitti. adamla konuşmuş. adamda bu gitar çin malı o yüzden böyle demiş. sanırım almıcam ya güvenemiyorum. 0 gitarın fiyatı 1000 lira internette 1700 lira
Peki Epiphone Les Paul Tribute Plus Outfit nasıldır ? Gibson 57 manyetik var. Benide bu cazip kıldırdı gitara gibson manyetiği olması.Uyun fiyatlı LP istiyorsan PRS se245'ler epiphone'lara oranla daha iyi bir alternatif