eq pedalı send return input

IMG_CB4656D4-E3AD-4D6A-8740-73CB9D957348.webp
Merhabalar, başta eq pedalım olmak üzere diğer pedallarımın nereye koyacağımı bilemedim kafamda karıştı üstteki pedallar doğrudan inputa alttaki pedallar send returne giriyor (reverbdan sonra return) eq pedalını inputa girdim drivelardan sonra dip gürültüsü arttı ton şekillendirme konusunda da anlayamadım eski yerine kıyasla şuan olarak böyle pedalboard testament tonlarına bu setupla yaklaşmaya çalışıyorum bu bilgiyide vereyim belki lazım olur herkese iyi günler diliyorum

Standartta EQ, overdrive ve distortiondan sonra gelir yani fx döngüsünün başına, boost olarak da kullanılabilir ama boost özelliğin yok gibi orda, üsttekiler inputa alttakiler send return yani doğru gibi duruyor.

Standartta EQ, overdrive ve distortiondan sonra gelir yani fx döngüsünün başına, boost olarak da kullanılabilir ama boost özelliğin yok gibi orda, üsttekiler inputa alttakiler send return yani doğru gibi duruyor.
drive pedallarından sonra koyunca fazlaca dip gürültüsü oluyor hocam belki bu normal bir durumdur ama açıkçası send returnden girince daha işlevsel gibi geldi sanki

drive pedalından sonra derken oradan sonra send return katı başlıyor zaten, send return yani fx loop başlangıcına diyorum, yani eq pedalın loop içinde olacak, input değil. reverb sonra koymayı tavsiye etmem, dene istiyorsan 🙂

drive pedalından sonra derken oradan sonra send return katı başlıyor zaten, send return yani fx loop başlangıcına diyorum, yani eq pedalın loop içinde olacak, input değil. reverb sonra koymayı tavsiye etmem, dene istiyorsan 🙂
denedim de dediğiniz gibi pekte iyi olmadı sanki hocam teşekkür ederim yazılarınız için de 😎

Sanki deneme yanılma yoluyla bulmak en iyisi. Size en uygun olanını kendiniz bulmanız. Ben wah pedalını en başa koydum acayip bir dip gürültüsü oldu. Wah pedalını bir sonraki bölüme aldım dip gürültüsü kesildi.

Geri