Inlayler...
Inlayler...
Aklimi kaybetmek uzereyim vallahi. Iscilik cok temiz.
Hocam bu gitarin tuşe agaci nedir acaba?Bu genci eklemeyi unutmuşum; kendisi bu forumdan Tolga beye ait.
53227 eklentisini görüntüle 53228 eklentisini görüntüle 53229 eklentisini görüntüle
CocoboloHocam bu gitarin tuşe agaci nedir acaba?
Bunu oturduğum yerden cevaplamam mümkün değil, gitarı inceleyip bir sonuca varılabilir. Sorun çıkarırken çeşitli varyasyonlar denenebilir, manyetik yüksekliği, amfiyle iletişimi, farklı tel kullanımı vbvalla hepsi şahane gitarlar. epeydir takip ediyorum sizi gitardergisi yazılarından beri.
bunun dışında benim bi sorum var bass gitarla ilgili. elimde bi jazzbass var. evde çalarken hiç bir sorun yaşamıyorum fakat sahnede kimi zaman bazı notalar aşırı ugulduyor bütün müziği boguyor.sub bass gelir gibi bi ses geliyor. sebebi ne olabilir manyetik yüksekliği gibi geldi ama bilemedim duncan desing pasif jazz manyetikler var üzerinde.
Bu tasarıma fan fret veya multiscale deniyor. Hedef pes tellerde tel uzunluğunu arttırıp 7-8 telli gitarların kalın tellerinde veya 6 telli bir gitarda düşük akortlarda canlı ve net ses elde etmek.Hocam bir sorum olacak. Şu tarz yamuk fretli gitarların farkı ne oluyor? Tona etkisi ne kadar nasıl?
O gruba üyeyim ama hiç paylaşımda bulunmamıştım, hatırlattığın iyi oldu teşekkürler 🙂@erkozero hocam gitarlarınız gerçekten çok güzel, bu tip egzotik ağaçlardan yapılan ve el yapımı gitarların çok tutulduğu, çok meraklısının olduğu genelde yabancıların olduğu bir Facebook sayfası mevcut oraya fotoğrafları atarsanız epey ilgi çekeceğini düşünüyorum kim bilir belki yurt dışına açılmanıza vesile olur 🙂 linki Bei Facebook anmelden | Facebook
bu arada edit: üye olmamdan başka sayfayla herhangi bir bağım yok reklam amaçlı değil yani 😀