merhabalar, doğum günü için sevgilime elektro gitar alacağım uzun zamandır istiyor hobi edinmek amacıyla, profesyonel işlerde bulunmayacak ilk kez çalmayı öğrenecek önceden akustik gitar veya herhangi bir enstrüman deneyimi yok bunları göz önünde bulundurarak, yaklaşık 10 bin eğer taksit yapabilen bi yer ise biraz daha fiyatı yüksek olabilecek bir gitar/gitar seti önerisinde bulunabilir misiniz? öğrenciyim o yüzden bütçem fazla yok
bana böyle şekilli şukullu gitarlar göstermişti isteği bu yönde o yüzden ben bu gitarı seçtim görünüşünü çok beğeneceğini düşünüyorum ama birkaç gönderi okudum midex çok gömülmüş o yüzden almalı mıyım bilemedim :/ bu gitar iş görmez mi çok mu kötü bir marka? 10 bine set almak yerine sadece gitara 10 bin vermem daha mı mantıklı olur? kendisi full time çalışıyor gerekli ekipmanları sonra o alabilir ama böyle siyah yamuk yumuk bi gitar da 10 bin civarına görmedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkür ederimm
dediğim gitar: Midex Force-AMP25 Üst Seviye 25 Watt Amfili Elektro Gitar
bana böyle şekilli şukullu gitarlar göstermişti isteği bu yönde o yüzden ben bu gitarı seçtim görünüşünü çok beğeneceğini düşünüyorum ama birkaç gönderi okudum midex çok gömülmüş o yüzden almalı mıyım bilemedim :/ bu gitar iş görmez mi çok mu kötü bir marka? 10 bine set almak yerine sadece gitara 10 bin vermem daha mı mantıklı olur? kendisi full time çalışıyor gerekli ekipmanları sonra o alabilir ama böyle siyah yamuk yumuk bi gitar da 10 bin civarına görmedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkür ederimm
dediğim gitar: Midex Force-AMP25 Üst Seviye 25 Watt Amfili Elektro Gitar