erkek arkadaşıma hediye gitar almak istiyorum, model yardımı

Eğer bütçeniz yetiyorsa ibanez'i düşünmeden alın.

Setlerden uzak durun, sadece gitar almak daha mantıklı.

Eğer bütçeniz 10bin tl bandına çıkamıyorsa madison'a yönelin.

Donner, kozmos, madison. Bunlar Türkiye'deki firmaların çinde ürettirdikleri kendi gitarları o yüzden çok yeterli gitarlar değiller ama gene de midex, fenix gibi markalardan daha iyiler hatta lise grupları vs bunlarla sahne alıyor yarışmalara katılıyor. Aralarından benim özelimde madisonlar daha stabil çalınabilir gitarlar.

forumdaki değerli ağabeylerim benden daha iyi bilir elbet bana fazla söz düşmez ama üniversitedeyken bende ibanez grx40 vardı. memnundum açıkcası sadece klavyesi rahat değildi onu saymazsak güzel gitar. onun muadili olan grx20w yi öneririm size. erkek arkadaşınız duman çalmak istiyor sanırım. duman çalmak için uygun bir gitar. ilerde sıkılırsa manyetik modifiyesi de yapabilir buna. ucuza kaçmayıp iyi bir prosesör ile çalarsa güzel tonlar alabilir. ayrıca rengi şekili şukulu da gelin gibi güzel gitar.

forumdaki değerli ağabeylerim benden daha iyi bilir elbet bana fazla söz düşmez ama üniversitedeyken bende ibanez grx40 vardı. memnundum açıkcası sadece klavyesi rahat değildi onu saymazsak güzel gitar. onun muadili olan grx20w yi öneririm size. erkek arkadaşınız duman çalmak istiyor sanırım. duman çalmak için uygun bir gitar. ilerde sıkılırsa manyetik modifiyesi de yapabilir buna. ucuza kaçmayıp iyi bir prosesör ile çalarsa güzel tonlar alabilir. ayrıca rengi şekili şukulu da gelin gibi güzel gitar.

çok sağ olun evet ben de bu gitarı düşündüm çok da beğendim ama erkek arkadaşım siyah istediği için tercih etmedim yoksa fiyatı da çok uygun benim için iyi olacaktı satıcıya da sordum siyahı kalmamış 🙁

arkadaşlar uygun fiyata ibanez grg121dx kovalarken başka karizmatik bir gitar buldum Yamaha rgx121z 11.500 tl fiyatı var ikinci el güzel kondisyonda, sizce yamahayı mı tercih etmeliyim ibanez aramaya devam mı etmeliyim? yamahanın bu modeli nasıldır güzel midir başlangıç için uygun mudur?

arkadaşlar uygun fiyata ibanez grg121dx kovalarken başka karizmatik bir gitar buldum Yamaha rgx121z 11.500 tl fiyatı var ikinci el güzel kondisyonda, sizce yamahayı mı tercih etmeliyim ibanez aramaya devam mı etmeliyim? yamahanın bu modeli nasıldır güzel midir başlangıç için uygun mudur?
ikisi de güzel gitarlar . gitar ayakkabı gibidir denemeden anlaşılmaz ama ibanez elektro gitar konusunda yamahadan bi tık ykarıdadır diyebilirim. İleride satıp yenisini almayı düşünürseniz ibaneze müşteri bulmanız daha kolay olur

ikisi de güzel gitarlar . gitar ayakkabı gibidir denemeden anlaşılmaz ama ibanez elektro gitar konusunda yamahadan bi tık ykarıdadır diyebilirim. İleride satıp yenisini almayı düşünürseniz ibaneze müşteri bulmanız daha kolay olur
Haklısın.
İşte bu yüzden ederi 4, max 5 bin olan grg,, gıo ibanez'lere kalkıp 10 verenler çıkıyor.
otostop çekerken görünce elimi indirdiğim
şu maganda arabası olan Doğan-şahin'i üreten tofaş'ı gelip Ferrari satın alıp üretse o külüstür de kıymete biner.

ibanez grg121dx bkf arkadaşımda vardı. o kullanıyordu memnundu. ibanez yamahadan biraz daha iyidir. başlangıç gitarı olarak da grg 121 dx daha iyi bir seçim sizin için. yalnız bu gitar dumandan daha sert metal tonları verir diye biliyorum. metallica, megadeth vb çalabilir. erkek arkadaşınız ilerde emg manyetik de takabilir bu gitara. bence güzel seçim daha fazla başka örneklere bakıp kendi kafanızı karıştırmayın.

Geri