erkek arkadaşıma hediye gitar almak istiyorum, model yardımı

Eğer bütçeniz yetiyorsa ibanez'i düşünmeden alın.

Setlerden uzak durun, sadece gitar almak daha mantıklı.

Eğer bütçeniz 10bin tl bandına çıkamıyorsa madison'a yönelin.

Donner, kozmos, madison. Bunlar Türkiye'deki firmaların çinde ürettirdikleri kendi gitarları o yüzden çok yeterli gitarlar değiller ama gene de midex, fenix gibi markalardan daha iyiler hatta lise grupları vs bunlarla sahne alıyor yarışmalara katılıyor. Aralarından benim özelimde madisonlar daha stabil çalınabilir gitarlar.

forumdaki değerli ağabeylerim benden daha iyi bilir elbet bana fazla söz düşmez ama üniversitedeyken bende ibanez grx40 vardı. memnundum açıkcası sadece klavyesi rahat değildi onu saymazsak güzel gitar. onun muadili olan grx20w yi öneririm size. erkek arkadaşınız duman çalmak istiyor sanırım. duman çalmak için uygun bir gitar. ilerde sıkılırsa manyetik modifiyesi de yapabilir buna. ucuza kaçmayıp iyi bir prosesör ile çalarsa güzel tonlar alabilir. ayrıca rengi şekili şukulu da gelin gibi güzel gitar.

forumdaki değerli ağabeylerim benden daha iyi bilir elbet bana fazla söz düşmez ama üniversitedeyken bende ibanez grx40 vardı. memnundum açıkcası sadece klavyesi rahat değildi onu saymazsak güzel gitar. onun muadili olan grx20w yi öneririm size. erkek arkadaşınız duman çalmak istiyor sanırım. duman çalmak için uygun bir gitar. ilerde sıkılırsa manyetik modifiyesi de yapabilir buna. ucuza kaçmayıp iyi bir prosesör ile çalarsa güzel tonlar alabilir. ayrıca rengi şekili şukulu da gelin gibi güzel gitar.

çok sağ olun evet ben de bu gitarı düşündüm çok da beğendim ama erkek arkadaşım siyah istediği için tercih etmedim yoksa fiyatı da çok uygun benim için iyi olacaktı satıcıya da sordum siyahı kalmamış 🙁

arkadaşlar uygun fiyata ibanez grg121dx kovalarken başka karizmatik bir gitar buldum Yamaha rgx121z 11.500 tl fiyatı var ikinci el güzel kondisyonda, sizce yamahayı mı tercih etmeliyim ibanez aramaya devam mı etmeliyim? yamahanın bu modeli nasıldır güzel midir başlangıç için uygun mudur?

arkadaşlar uygun fiyata ibanez grg121dx kovalarken başka karizmatik bir gitar buldum Yamaha rgx121z 11.500 tl fiyatı var ikinci el güzel kondisyonda, sizce yamahayı mı tercih etmeliyim ibanez aramaya devam mı etmeliyim? yamahanın bu modeli nasıldır güzel midir başlangıç için uygun mudur?
ikisi de güzel gitarlar . gitar ayakkabı gibidir denemeden anlaşılmaz ama ibanez elektro gitar konusunda yamahadan bi tık ykarıdadır diyebilirim. İleride satıp yenisini almayı düşünürseniz ibaneze müşteri bulmanız daha kolay olur

ikisi de güzel gitarlar . gitar ayakkabı gibidir denemeden anlaşılmaz ama ibanez elektro gitar konusunda yamahadan bi tık ykarıdadır diyebilirim. İleride satıp yenisini almayı düşünürseniz ibaneze müşteri bulmanız daha kolay olur
Haklısın.
İşte bu yüzden ederi 4, max 5 bin olan grg,, gıo ibanez'lere kalkıp 10 verenler çıkıyor.
otostop çekerken görünce elimi indirdiğim
şu maganda arabası olan Doğan-şahin'i üreten tofaş'ı gelip Ferrari satın alıp üretse o külüstür de kıymete biner.

ibanez grg121dx bkf arkadaşımda vardı. o kullanıyordu memnundu. ibanez yamahadan biraz daha iyidir. başlangıç gitarı olarak da grg 121 dx daha iyi bir seçim sizin için. yalnız bu gitar dumandan daha sert metal tonları verir diye biliyorum. metallica, megadeth vb çalabilir. erkek arkadaşınız ilerde emg manyetik de takabilir bu gitara. bence güzel seçim daha fazla başka örneklere bakıp kendi kafanızı karıştırmayın.

bahsi geçen modelleri denemedim ama bir genel yorum yapayım... Ibanez Yamaha'dan iyidir demek için karşılaştırılabilir modelleri yan yana koymak gerekir... dediğim gibi ilgili modelleri ben de bilmiyorum ama
Ibanez iyi bir gitar markası olmakla birlikte fiyat skalasının alt ucunda son derece kalitesiz işler yapıp nasılsa Ibanez logosu gören odun olsa yine alır diyen bir firma
Yamaha ise oldukça ciddi, çok eski bir müzik enstrümanı firması. Yani bazı şeyler kültürdür, birikimdir, DNA'ya işlemiş değerlerdir o yüzden Yamaha kolayca pas geçilecek marka değil.
Ha elbette "metallll" gitarlar üretmiyorlar ama dediğim gibi ucuz segmentte eminim ki Ibanez'den geri kalır bir yanları olamaz. Bakmak, görmek, denemek lazım.

merhabalar, doğum günü için sevgilime elektro gitar alacağım uzun zamandır istiyor hobi edinmek amacıyla, profesyonel işlerde bulunmayacak ilk kez çalmayı öğrenecek önceden akustik gitar veya herhangi bir enstrüman deneyimi yok bunları göz önünde bulundurarak, yaklaşık 10 bin eğer taksit yapabilen bi yer ise biraz daha fiyatı yüksek olabilecek bir gitar/gitar seti önerisinde bulunabilir misiniz? öğrenciyim o yüzden bütçem fazla yok

bana böyle şekilli şukullu gitarlar göstermişti isteği bu yönde o yüzden ben bu gitarı seçtim görünüşünü çok beğeneceğini düşünüyorum ama birkaç gönderi okudum midex çok gömülmüş o yüzden almalı mıyım bilemedim :/ bu gitar iş görmez mi çok mu kötü bir marka? 10 bine set almak yerine sadece gitara 10 bin vermem daha mı mantıklı olur? kendisi full time çalışıyor gerekli ekipmanları sonra o alabilir ama böyle siyah yamuk yumuk bi gitar da 10 bin civarına görmedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkür ederimm

dediğim gitar: Midex Force-AMP25 Üst Seviye 25 Watt Amfili Elektro Gitar
Yamaha 012 pasifica . Akor kaçırmıyor fiyatına göre çok iyi bir gitar başlangıç seviyesi üstü bir gitar bence . Memnun kalırsınız . Amfi olarak blackstar debult 15 lik tonları harikadır .

Yamaha 012 pasifica . Akor kaçırmıyor fiyatına göre çok iyi bir gitar başlangıç seviyesi üstü bir gitar bence . Memnun kalırsınız . Amfi olarak blackstar debult 15 lik tonları harikadır .
çok teşekkürler amfi baya uygun fiyatlıymış ev için yeterli güzel bir amfi olduğu yorumlarını da gördüm erkek arkadaşıma alması için önereceğim kesinlikle 🙂 yamaha pacifica gerçekten çok güzel bir gitar birçok videosunu izledim gitar araştırırken, siyah rengi kalmadığı için çok düşünmemiştim ve bütçemi aşıyor 2 bin lira civarı fazlası var ama almışken güzel bir şey almak için ve doremüzik şubesi yakınlarda bulunduğu için bu markayı tercih etmek de mantıklı geliyor. kısa zamanda şubeye gidip gitarı göreceğim 🙂

bu arada gönderime bakıp kendi için de fikir arayan kişiler varsa eğer, benim şu an en çok baktığım gitarlar almaya en yakın olduklarım şunlar

<8-12k arası başlangıç için>

yamaha pacifica 012 deep blue renk (doremüzik 11.900tl)
yamaha rgx121z (ikinci el neoguitarstore 11.500tl)
schecter banshee 6 sgr (n11 bestemüzik 11.495tl)
schecter sgr c-1 mavi (n11 katremüzik 10.922tl)
jackson js11 dinky (n11 diyezmüzik 9.655tl)
jackson js22 dinky (n11 rotamüzik 11.655tl)
cort x100 (n11 sagamüzik 8.100tl)
ibanez grg121dx purpleheart (n11 rotamüzik 11.377tl)
ibanez grg121dx mat siyah (n11 sagamüzik 11.760tl)

renk belirtmediklerimin hepsi siyah renk fiyatları, çoğunun siyah dışındaki renk çeşitleri daha uygun fiyat

1 haftadır ucuz gitar araştırması yapıyorum, pes etmek istediğim çok zaman oldu ahahhahshs ama vazgeçmedim... keşke nakitim olsaydı ikinci el daha uyguna daha güzel modeller alınır tabii ki ama taksitle alacağım için benim listem bu şekilde. neoguitarstore taksit yapıyor bu arada o yüzden listede mevcut. öğrenci olup gitar arayan kişilere umarım bi nebze yardımcı olur. o kadar çok elektro gitar videosu izledim ki kendimde bile çalma isteği oluştu bu arada, ukuleleden elektroya geçmek çok komik olacak gibi ama manitanın gitarını arada ödünç alıp ben de bir şeyler öğreneceğim kesin. daha sonra da para biriktirip kendime, ibanez azes40 pastel pink, cort g200blk shell pink, squier sonic mustang flash pink gibi tatlı pembe bir gitar alma hayalim var.

herkese özellikle öğrencilere en çok da kendime elektro gitar alma sürecinde başarılar dilerim 🙂

Türkiyiden gitar almak istiyorsanız ikinci el almak da çok iyi bir seçenek. Ne istediğini bilmeyenlere sıfır gitar tavsiye etmem. gitardan anlamıyorsanız satın almadan bir luthiyere gösterebilirsiniz genelde para almazlar

Taksitli nakit avans çekin 2. el alın daha uyguna gelir.
bunu da araştırmaktayım bu sıralar aslında, 1 ay sürem olduğu için hemen almak istemedim napsam etsem diye düşünüyorum yakınlarda temiz ikinci el bulursam nakit avans seçeneğine de giderim belki ama ikinci el piyasası da hiç güvenilir gelmiyor açıkçası bir de hediye alacağım için bi sıkıntı çıksın istemiyorum, kendime alacak olsam bu kadar düşünmem kesinlikle

"Erkek arkadaşa Gitar almak" pek te iyi bir hediye seçimi değildir. Hatta her hangi birine kişisel nitelikte bir hediye alınması bence abestir.
Başka bir şeye yönelmenizi tavsiye ederim.

Erkekler işlerine karışılmasından pek hoşlanmazlar. Gitar gibi ucu bucağı açık, denizin dibi olmayan bir meselede. Üstelik te erkek işi bir alanda, onun zevkini / tercihlerini yönlendirmeniz pek hoşuna gitmeyecektir. Kazak değil ki bu. İstemediği / sevmediği bir şeyi sırf sizi kırmamak için kabul edecek. Üstelik hiç te ucuz bir şey değil. Ben istemezdim açıkçası, burada önerilerde bulunanların da istemeyeceğine eminim.

Size hediye olarak, pek te tarzınız olmayan bir çanta alsa? İki seçenek var; Ya gidip çantayı değiştirirsiniz, o zamanda onun beğenisini küçümsemiş belki gururunu kırmış olacaksınız. Ya da beğenmediğiniz çantayı sırf onu kırmamak için kullanacaksınız. Benziyor...

Son düzenleme:
"Erkek arkadaşa Gitar almak" pek te iyi bir hediye seçimi değildir Hatta her hangi birine kişisel nitelikte bir hediye alınması bence abestir.
Başka bir şeye yönelmenizi tavsiye ederim.

Erkekler işlerine karışılmasından pek hoşlanmazlar. Gitar gibi ucu bucağı açık, denizin dibi olmayan bir meselede üstelik te erkek işi sayılaak bir alanda onun zevkini / tercihlerini yönlendirmeniz pek hoşuna gitmeyecektir. Kazak değil ki bu. İstemediği / sevmediği bir şeyi sırf sizi kırmamak için kabul edecek. Üstelik hiç te ucuz bir şey değil.

Size hediye olarak, pek te tarzınız olmayan bir çanta alsa? İki seçenek var; Ya gidip çantayı değiştirirsiniz, o zamanda onun beğenisini küçümsemiş belki gururunu kırmış olacaksınız. Ya da beğenmediğiniz çantayı sırf onu kırmamak için kullanacaksınız. Benziyor...
görüşünüze katılamıyorum, sebeplerini belirteyim.. erkek arkadaşımın gitarla işi yok, sizler gibi o kültüre sahip araştırmasını yapmış yıllardır bu işin içinde olan biri değil. elektro gitar yıldızlarını bilmez, en bilindik soloları cartları curtları bilmez aynı benim gibi yani. bu konuda temiz bir sayfa. küçüklüğünden beri gitar araştırması yapmış, hayalinde almak istediği bir model olan, konuyla ilgili bilgisi olan biri olsa zaten ben kafama göre araştırma yapıp ona gitar almak istemezdim alabiliyorsam istediği modeli alırdım en fazla. o şu an full time çalışan, sürekli çalışmaktan bıkmış, birkaç hobi edinip bunlarla boş zamanında ilgilenmek isteyen bir insan. elektro gitar çalmayı öğrenmek istediğini birkaç kez bana söylemişliği var, sadece bunun için daha hiçbir adım atmadı ve yakın zamanda da atmayacak çünkü diğer asıl sevdiği iş olan bmx sürmeye yönelmiş durumda. biriktirdiği parasıyla bu ay ya da diğer ay güzel bir bmx alacak kendisine, bir hobisi cepte olacak yani ben de ona ikincisini vermiş olacağım. yoksa gidip kendine gitar almaz biliyorum yani, alırsa da çok sonra tırt bir şey alır dolap uygulamasında favorilediklerini gördüm midex marka gitarlar vardı konuda bilgisi olmadığı burdan anlaşılıyor.. benim amacım biriktirdiği parasını bmx ve ekipmanlarına dilediğince harcasın çünkü asıl içerisinde olduğu işi o, ben de diğer istediği şeyi ona alayım ayrı bi para biriktirme gitar araştırma faslı yaşanmasın uzun sürüyor çünkü hem de güzel bir hediye vermiş olayım şahsen bana alınsa havalara uçardım. sonuçta bu ilk gitar adı üstünde, işin temelini atmak için. daha sonra kendi zevkine göre istediği gitarı alır eğer ki hobisini devam ettirmek daha da gelişmek isterse..

gitarın erkek işi olduğu konusundaki cinsiyetçi ifadenize bir yorum yapmayacağım. onun işine karışmadığımı yukarıda belirttim asıl ilgi alanı bmx ben gidip ona bmx almaya çalışmıyorum absürt olacağının farkındayım... bana tarzım olmayan bir çanta alsa tabii ki manevi değerinden dolayı kullanırdım ilişkinin başında bu çok kez yaşandı tarzım olmayan kendi beğendiği için aldığı aksesuarlar hediye etti ben de kullandım. başlarda birbirimizi tanımaya çalışıyorduk o bir süreçti. artık 3 yıl oldu, birbirimizin tarzını sevdiği şeyleri öğrendik bu konuda tekrar bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum yaşansa bile vay anam ne kadar çirkin ve kötü bir hediye seçimi demeyiz yani...

Geri