japon bir ibanez + gt8 işini görür dimi ? da gerek var mı 😀 erkin koray tonu.. ne bileyim
OmniaMovens demiş ki:japon bir ibanez + gt8 işini görür dimi ? da gerek var mı 😀 erkin koray tonu.. ne bileyim
cavo demiş ki:burda kendini bilmez bir sürü insan erkin koraya laf ediyor.ne olursa olsun saygı gösterilmesi gereken bir müzisyen.sonucta muzik ile uğrasan adam hayatını muziğe vermiş bir insana saygı göstermeli.tonları yüzünden bu kadar küçümseyemezsiniz diye düşünüyorum
elektro bağlamanı mucidi erkin koraydır.mezarlık gülleri adlı kitabında ayrıntılı anlatmış hatta çizdiği şemayı yapan ustanın adına kadar vermiş ama okuyalı uzun zaman oluyo şimdi hatırlayamadım.ilk elektro bağlama desek %100 doğru olur ama Türkiye'de ilk elektro gitar çalanlardan desekte yanlış olmaz 😉alpago demiş ki:ilk elektro bağlama desek daha doğru olur.ben öyle biliyorum...ben sürekli erkin baba dinlerim çok da zevk alırım.
unchosenone demiş ki:nasıl yani gitarı el yapımı değilmi ? custom shop işte.. 😀
13veben demiş ki:hocam şimdi yazayım size.hepinizede teşekkür önce.
bende boss gt6 var şuan ve erkindede belki hala var.demek istediğim bu.
o tonları yakalayamıyorum.sizler gibi metallıcia falanda çalmıyorum.daha çok ağır overdrive lı tonlarla çalışıyorum.erkinin tonalrı kötü olabilir size göre.metallica ve malmsteen dinlemek herşey değil.diğer adam soruyor metallicanın şakaşuku parçasının tonu diye..o adama tıkınız çıkmaz çok harika tondur zaten..ayrıca o adamların tonlarınıda görüyoruz.sweep picking yapıp dururlar.hiçbir duyguda içermez.ondan sonra olduk virtüöz.kastınız kötüden buysa evet kötüdür erkinin tonları.
bu sana son mektubumdan wah pedalı nasıl kullanılır ton nedir bi bakın derim.çöpçülerden başka bi parça daha repertuarınıza belki girmiş olur böylelikle.
metallicanıza devam....
sayg.