e yaaani,son bir iki senedir duyuyos politikayla ilgilendiğini.hadi dyp,chp günlerinide sayalım,bilmem kaç sene eder.bunların hepsiyaşını aldığı döneme denk geliyo.gençliğinde pek ilgilenmediyse şimdi o yorumları yapıyo dicem ama biz nassı biliyoruz o bilmiyo,yada kimlere bakıp pırıl pırıl diyo,kimlerle karşılartırıyo.hiiiç anlamadım.behemod demiş ki:aynen katılıyorum...bence ''nur'' cemaatlerine gitmiştir 🙂 yahuu neyin pırıl pırılı yaaa...erkin baba nın hayattan haberi...sosyal düzenden haberi.insan ilişkilerinden haberi yok galiba.
dumandumana katılıyorum.lütfen herkes oyunu kullansın.Sizlerin kullanmadığı oylar karşısında,başkalarının kullandığı her oy,aydın kitle için kayıp olacaktır.herkes sandık başınaaa!dumanduman demiş ki:bencede herkesın oy kullanması gerekir soz sahıbıyken bunu kullanmıyorsan sonrakı gelısen kotu durumda ısyan etme sansın olmayacaktır.tabıkı oy atarken ıyı dusunmek lazım...erkin babanın pırıl pırıldan kastettigi genclerin universitelerdeki (pırıl pırıl) genclere yaptıklarından haberi varmıdır acaba yoksa bıhabermı yasıyor erkin baba...bı haber yasamamak ıcın daha cok konser erkın babaaaa
mechul demiş ki:Harbiye Konseri hakkında ayrıntılı bilgi var mı? yani dvd çıkacakmı, konuk müzisyenler var mı, albüm olacak mı? Bir de kişisel görüşüm, bu özel organizasyonun duyrulması için gayret etmemiz gerekiyor.. O gece, orada özel bir insan için, özel bir dinleyici kitlesi ile bulunmamız gerekiyor; tesadüfen, zaman geçirmek için orada bulunmayı düşünen niceliğin, 30 Temmuz akşamı, evlerinde sohbet etmesi dileğiyle...
PepsiTwist demiş ki:Kesinleşen ayrıntıları yazıcaz elbette. Senfoni yalan oldu, o kesin. Sanırım Duman da kesin orda. Bir de Yeraltı Dörtlüsü (tabii ki sevgili Sedat Avcı olamadan) kesinimsi. Şimdilik bu kadarr..
Ferry demiş ki:Erkin Korayin "mezarlik gulleri" kitabini okuyorum su an.. Kitap bitince biraz daha iyi anlarim kendisini herhalde.. Sen yurt disinda nerde kaliyosun zapcho, ben hollandadan.