"Kendinizi hangi partiye daha yakın hissediyorsunuz? Ya da düşündüklerinizi hangi partide yapabileceğinize inanıyorsunuz?
Ben şahsen, eğer böyle bir şey olsaydı, “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” misali MHP’ye karşı böyle bir sempatim var. Türk sözünün orada daha fazla kullanıldığını görüyorum. Ben de Türk’üm. Bunu inkâr edemem.
Daha önceden MHP’ye böyle bir sempatiniz var mıydı, yoksa sonradan oluşmuş bir şey mi?
Bu milliyetçi kavramının son dönemde neden Türkiye’de bu kadar yıpratıldığını düşünüyorum ve anlayamıyorum. Yani niye milliyetçi olmamalıyız? Amerikalı, Alman, Fransız milliyetçi oluyor, bize gelince öyle bir hakkımız yok. Burada ben bir haksızlık görüyorum. Dolayısıyla daha milliyetçi bir duruşa sahip gibi gördüğüm MHP’ye karşı bir sempatim var. Neticede sosyal demokrat düşünceli bir insanım, MHP gibi bir partide de neden sosyal demokrat düşünceli insanlar olmasın? Benim gençlerle diyalogum iyidir. Ülkü Ocakları’na gittiğimde, gayet pırıl pırıl gençler görüyorum. O eskiden bildiğimiz, aklımızda olan imaj çoktan gitmiş, yerine yepyeni, pırıl pırıl gençler gelmiş. O da beni sevindirdi. "18 mayıs 2007 tarihli milliyete böyle demiş baba. Ben bi şey demiyorm.Buyrun bakalım. :roll: