babamı diyonuz halaaa 🙂 dede diyelim istersen kardiş.yeniler var yenleeer,baba bitti çöh çöh çöh13veben demiş ki:erkin baba haftaya slaı g.antepte ben malatyada universt de okuyorum dört gözle bekliyoruz 2 kişi gidiyoruz.inşallah uzun sürer daha 1 kere nasip oldu dinleme ve izleme.nazillideki konserde..ah bu yaz kemnacıda konser verirse yine gideceğim..babayı izlemek bir başka zevk.o mimikler yüz ifadeleri🙂espirileri babanın deli kadın daki stand up ları🙂
erkin baba bir başkasın ya..he rdüşüncemizde sne varsın müzik yapmamızda akor basışımıza kadar🙂
sayg
dumanduman demiş ki:erkın babayı dun tv'de ızledım babanın bu sene 50 yılı serefıne konserler verecekmıs hemde senfonı orkestrası eslıgınde...vede bu sene bı album yapacakmıs hadı hayırlısı merakla beklıyoruz...
dumanistan demiş ki:dumanduman demiş ki:erkın babayı dun tv'de ızledım babanın bu sene 50 yılı serefıne konserler verecekmıs hemde senfonı orkestrası eslıgınde...vede bu sene bı album yapacakmıs hadı hayırlısı merakla beklıyoruz...
senfoni orkestrası ve Erkin Koray çok güzel olurdu, böyle bir konser kaçmaz, bu konserin albümü de çıkmalı