alpago demiş ki:tekrarı yok mudur acep? 🙁
arkadaşım çok bişey kaçırmadın merak etme ... programda bir bölümü var erkin koray'ın ve her hafta çıkıyor ... 🙂
alpago demiş ki:tekrarı yok mudur acep? 🙁
bluemetal demiş ki:hocam babayı en son yılbaşı akşamı avrupa yakasında izledim..helal olsun o yaşındahala sahneye çıkıyor fakat artık sadece playback yapıyor..önemli olan bu deil aslında.türk rock müziğinin yaşayan efsanesidir..budur..
Televizyonun şartları gereği orada canlı çalınan bir şey olmadı. Bilmediğimiz konular hakkında "-dır, -dir" ekleri kullanmayalım. Sonda eklenen bölüm farklı, çünkü o Avrupa Yakası için özel olarak hazırlanmış bir bant.erkinist demiş ki:avrupa yakasında "fesuphanallah"ı playback söyledi, ancak şarkının hemen sonundaki uzun oyun havası erkin koray tarafından bizzat canlı çalınan bir kısımdır.
Devlerin Nefesi albümünün arkasında bir cep numarası vardı; hala geçerli mi bilmiyorum ama denemeye değer 😉freefreshfish demiş ki:sayın erkin koray'a bir konser organizasyonu için ulaşmam gerek. kendisine ya da menajerine ulaşma yolunu bilen biri varsa bana mesaj atabilirse sevinirim.
bilek demiş ki:Devlerin Nefesi albümünün arkasında bir cep numarası vardı; hala geçerli mi bilmiyorum ama denemeye değer 😉freefreshfish demiş ki:sayın erkin koray'a bir konser organizasyonu için ulaşmam gerek. kendisine ya da menajerine ulaşma yolunu bilen biri varsa bana mesaj atabilirse sevinirim.
ayrıca anladığım kadarıyla bu forumda Baba'ya (fiziksel olarak) en yakın kişi Pepsitwist. Kendisine özel mesaj atmayı da deneyebilirsin 😉
PepsiTwist demiş ki:Ben dizide yer almadığım için resimde de yokum haliyle. Ayrıca Tanrıverdi yorumunuzu anlamadım.. Konser için özel mesaj atılabik.
PepsiTwist demiş ki:Ben dizide yer almadığım için resimde de yokum haliyle. Ayrıca Tanrıverdi yorumunuzu anlamadım.. Konser için özel mesaj atılabik.