her yerde rg1527 övmüyorum ,sonuçta onu alırkende 4 tane 7 telli denedim(rg7321,s7320,rg1527 ve universe) . kararım rg1527 oldu,aslında universe olurdu ama param yetmedi. ltd de neymiş demiyorum çok pahalı diyorum. bu fiyatada çok çok daha iyi alternatifler var evet. şu an ibanez almak ülkemizde çok avantajlı mesela. marka takıntım yok bunu iyi anla, iki jackson ım da yok. sahip olduklarımdan marka takıntım olmadığınıda anlayabilecek düzeydesin sanırım. sende bi yazsan bizde görsek ne kullandığını belki daha inandırıcı olursun. 7 tellide ibanezi uygun gördüm. 6 tellide rg yi uygun görmüyorum ama 7 tellide onu uygun gördüm. m1000 aksam bakımından oldukça iyi ama hala aynı şeyi diyorum o fiyata daha iyi alternaitfler var türkiye şartlarında. şunu soruyorum ben o zaman, 2000 ytl ye slsmg mi yoksa 2000ytl ye m1000 mi?(floyd rose bozuyor işi ama olsun) buna cvp istiyorum arkadaşlardan.
ayrıca sen objektif yaklaşmıyorsun, kendi bildiğin(tamamen şahsi görüşün olan ya da yabancı forumlardan edindiğin) doğrularının peşinden gidiyorsun. hala yaptığın gibi. zamanla törpülenmen dileğiyle. dediğin gibi iyice kirlendi başlık,burada hemfikiriz en azından.