Ev Stüdyonu Göster Turkrock'çı

Player 2 serisi nasıl hocam, memnun musunuz ? Bana göre eski seri gayet güzeldi, yeni seriyi kullanan kişiler de çok beğenmiş görünüyor henüz görme imkanım olmadı.
Hocam gayet iyi çok memnunum. Daha önce Player I veya Classic Vibe Strat kullanmadığım için onlarla bir karşılaştırma yapamayacağım. Ama Japon Hybrid II kullanmıştım. Onunla kıyaslarsam tabi detaylı işçilikte (özellikle boya ve cila, üst eşik) az bi farkla japon öndeydi. Player II de özellikle klayve işçiliği çok iyi. Perde kenarlar yuvarlatılmış, leveling problemleri yok, entonasyon yerinde, çalım çok konforlu. Benim için önemli olan da buydu. Ayrıca manyetikler olarak Player II yi daha çok beğendim daha bi strat geldi kulağıma.

Çok teşekkür ederim. Güzel günlerde kullanın. Klasik anlamda strat fanı değilim ama modern sayılabilecek strat gitarları seviyorum. Bu sebepten imkanlar dahilinde player düşünüyordum ama 2 serisi çıkınca biraz erteledim. Bir aksilik olmazsa ben de edinmeyi düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim. Güzel günlerde kullanın. Klasik anlamda strat fanı değilim ama modern sayılabilecek strat gitarları seviyorum. Bu sebepten imkanlar dahilinde player düşünüyordum ama 2 serisi çıkınca biraz erteledim. Bir aksilik olmazsa ben de edinmeyi düşünüyorum.
Teşekkürler. Pişman olmazsınız. Fender Player II görünüm olarak da güzel bir seri. Sarımtırak vintage manyetik ve pot kapakları ayrı bir hava katmış gitara güzel bir dokunuş olmuş.

Geri