BurakFender demiş ki:arkadaşlar saçma ve karışık bi kayıt hadisesinin içinden çıkamadık bizim gitarcıyla yardım ederseniz seviniriz çok 😀
şimdi bizim elimizde 2 adet fender frontman amfi, 1 adet laptop var.
Ne güzel 🙂
BurakFender demiş ki:şimdi bize öyle bi ses kartı lazım ki 2 mikrofon çıkışı olsun(vokaller için)
Cık size mikrofon "girişi" olan ses kartı lazım ki her ses kartında mevcuttur 🙂 Doğal olarak mikofonlar için preamp lazım bu her ses kartında mevcut değildir.
İnput gitarı bağladığın "giriş" Aux in extra cd player, mp3 player falan bağlamanıza yarayacak "giriş" Headphones Kulaklığı takabileceğiniz "çıkış"BurakFender demiş ki:ve amfileri de bir şekilde karta bağlamamız lazım.ancak amfilerde input, aux in ve headphones girişleri var sadece.
BurakFender demiş ki:bunu nasıl hallederiz.benim aklıma amfileri mikrofonlama fikri geldi ama o zaman 4 tane mikrofon çıkışı ve 4 mikrofona harcanacak para lazım...ne önerirsiniz?
Anladığım kadarıyla aynı anda 4 kanal kaydetmek istiyorsunuz(doğru mu anlamışım? ) Eğer öyleyse 4 girşi olan bir ses kartı almalısınız(ben 4 girişli ses kartı görmedim) delta1010lt alabilirsiniz benim bildiğim ucuz yollu 8 kanallı ses kartı olarak o var. Ama mikrofonlar için preamp almalısınız bununda 2 girişli olması gerekiyor pek bilgim yok bu meretlerle ilgili.
Ama aynı anda kaydetmeyecekseniz bunlara hiç gerek yok. tek giriş bile yeter. kolay gelsin