neyse ya olsun çatir çatir calmissiniz işte be ezgicm 🙂)Canniz sagolsun size yakişir eglenceli olmuş tarzzz🙂)
Amatör gruplar başlığında olduğunu unutma!Kayıt bence çok eğlenceli herne kadar amatörüz biz diye bağırsada hiçbi şekilde yok gitarları 1 ay kenara bırakın muzik çalışın vs. çok ayıp bi yorum olmuşBossanova demiş ki:Neymiş gitarları akord etmeyi bilmeden kayıt yapılmaması gerekiyormuş...Müzik yapmak isteyen insanları hiç aşağılamadım şimdiye kadar yine niyetim bu değil ama eğri oturup doğru konuşmak lazım lütfen biraz çalışın..Elinizdeki gitarları 1 ay bırakın "müzik" çalışın rica ediyorum...Umarım çok daha başarılı olursunuz..
Saygılar...
Seni bende tanıyorum 😉 yanılmıyosam 51Promil de bas calıyosunBossanova demiş ki:Ben o çatır çatır çalıyor dediğin insanlara da aynı yorumu yaptım..İnsanlar pohpohlanmaktan çok hoşladır ve pohpohlandıkça gereksiz alkışlandıkça "müzikalite" dediğimiz şeye ulaşmaları imkansızlaşır.."Ohh bak herkes sevio bizi biz süperiz nie çalışalım ki..." vs ye doğru gider..Madem eleştiri almak için yapmışlar bu kayıtları bırakta eleştirelim o zaman ve bu eleştirilere sen değilde onlar cevap versin...Kesinlikle bir artniyetim yok ne sana nede diğer arkadaşlara hatta senin de tanıdığın diğer bir BASSER Ertuğrul kardeşimlede böyle bir şekilde tanıştık biz..Amacım ne yermek nede övmek ben sadece çok çok az daha tecrübeli biri olarak fikirlerimi söyledim yine onlara yardımcı olmak için..Beni tanıyan tanır..Sırf yardım etmek için beraber olduğum gruplar da var...Ve ben hiçbirinin arkasından değil yüzlerine tam gözlerinin içine bakarak söylüyorum "kötüsünüz" diye..Çünkü kötüler evet bunu bilmeliler ki daha hevesle daha yoğun bi şekilde çalışsınlar emek versinler..Müzik bu kadar kolay değil çünkü...
Saygılar..
Bossanova demiş ki:Elinizdeki gitarları 1 ay bırakın "müzik" çalışın rica ediyorum...
Bossanova demiş ki:Ben o çatır çatır çalıyor dediğin insanlara da aynı yorumu yaptım..Madem eleştiri almak için yapmışlar bu kayıtları bırakta eleştirelim o zaman...Amacım ne yermek nede övmek ben sadece çok çok az daha tecrübeli biri olarak fikirlerimi söyledim yine onlara yardımcı olmak için..
bakın arkadaslar emine müzikalite konusnda katıloorum siz daha bu yerlerde cok toysunz ole eleştiriler yiicek ole kotu hayal kırıklıklarına ugrııcaksınz ki tahmin edemezsinz cunku sahne tozu pembe diil aksine siyah ve çamurlu extradan harcadıgnz her saat müzik için sizi biras daha açıcaktır .... kimseden ilk basta mukemmelik beklenemez ama insanlar her zaman sizi kucaklamak zorunda diil onlar sizin bugunuze bakar kımse vay efendim bunlar daha cocuk demez sakın işiga aldanmayın müzik büyüleyici ama bi o kadarda yakıcı bi aşktır yavas temkinli bilgili ve kaliteli olmak zorundasınz başarılar.....CeKeS__DAWUL demiş ki:Bossanova demiş ki:Elinizdeki gitarları 1 ay bırakın "müzik" çalışın rica ediyorum...
Bossanova demiş ki:Ben o çatır çatır çalıyor dediğin insanlara da aynı yorumu yaptım..Madem eleştiri almak için yapmışlar bu kayıtları bırakta eleştirelim o zaman...Amacım ne yermek nede övmek ben sadece çok çok az daha tecrübeli biri olarak fikirlerimi söyledim yine onlara yardımcı olmak için..
Burda kendinle çeliştiğini farkettin umarım... Yorum mu sence üstteki yaptığın?
+ Özel konuları buraya yansıtma... Gruba yada grup elemanlarına gıcığın falan varsa yada başka bişey... Bunu buraya yansıtarak, kendi dediğin gibi "MÜZİKALİTE" adına çok olumlu işler yapıyo oluyosun.... :!: :!:
sana tek bişi demek istiyorum zeynep;spider_in_mud demiş ki:bakın arkadaslar emine müzikalite konusnda katıloorum siz daha bu yerlerde cok toysunz ole eleştiriler yiicek ole kotu hayal kırıklıklarına ugrııcaksınz ki tahmin edemezsinz cunku sahne tozu pembe diil aksine siyah ve çamurlu extradan harcadıgnz her saat müzik için sizi biras daha açıcaktır .... kimseden ilk basta mukemmelik beklenemez ama insanlar her zaman sizi kucaklamak zorunda diil onlar sizin bugunuze bakar kımse vay efendim bunlar daha cocuk demez sakın işiga aldanmayın müzik büyüleyici ama bi o kadarda yakıcı bi aşktır yavas temkinli bilgili ve kaliteli olmak zorundasınz başarılar.....CeKeS__DAWUL demiş ki:Bossanova demiş ki:Elinizdeki gitarları 1 ay bırakın "müzik" çalışın rica ediyorum...
Burda kendinle çeliştiğini farkettin umarım... Yorum mu sence üstteki yaptığın?
+ Özel konuları buraya yansıtma... Gruba yada grup elemanlarına gıcığın falan varsa yada başka bişey... Bunu buraya yansıtarak, kendi dediğin gibi "MÜZİKALİTE" adına çok olumlu işler yapıyo oluyosun.... :!: :!: