tamam evilcats 1 ay gitarı ,herşeyi bırakıyo sende o bilgisayarı 1 ay kapat ya da ne bilim turkrockta'a girme karşılıklı bi anlaşma olsun ..lostin1289mt demiş ki:peki eleştiri nasıl olmalı ozaman,insanlar çıkıp"arkadaşlar şuan kötüsünüz,çalışmalısınız"tarzı şeyler demiş,yani ne demeliler ben anlamıyorum,yapıcı eleştiri deyip duruluyo da yapıcı olmak illa anlatmak mıdır"gitarist sen .....ya dikkat,......ları çalış,vokal şu konuda önlem alsın,davul şu şu şöyle böyle ritmi kaçırmış bunlar için şu kaynaktan çalışabilir,basçı cart ve curt u yanlış yapmış,şöyle yapmalıydı"gibi??yani müzikten bu şekilde tavsiye verebilcek kadar anlamayan biri beğenip beğenmediğini,kötü olduğunu düşündüğünü söyleyemicek mi?saygı tabiki duyulur,her ne olursa olsun müzikle ilgilenmek,bir şeyler üretmeye çalışmak,hala ki bayan müzisyenin az olduğu müzik piyasasında böyle bir grubun kurulmuş olması daha da güzel bir şey bir şey,ama arkadaşlar herZaman destek göremezsiniz🙁 "ezgyy" arkadaşım sen zaten kötü bir şey dememişsinde yani,"kötü demek kolay"filan demişsin bir tek,lafım daha çok diğer arkadaşlara,kötü eleştride bulunan arkadaşlara saldıranlara.hepimizin olduğu gibi sizde -belki bir çoğundan daha fazla-çalışmalsınız,zaten böyle olduğunu da söylüyorsunuz,güzel.ama arkadaşlar şu an itibariylebüyük sorunlar var gibi görünüyor kayıtlardan,çalışılmalı.başarılar dilerim,yolunuz açık olsun.
Bossanova demiş ki:Neymiş gitarları akord etmeyi bilmeden kayıt yapılmaması gerekiyormuş...Müzik yapmak isteyen insanları hiç aşağılamadım şimdiye kadar yine niyetim bu değil ama eğri oturup doğru konuşmak lazım lütfen biraz çalışın..Elinizdeki gitarları 1 ay bırakın "müzik" çalışın rica ediyorum...Umarım çok daha başarılı olursunuz..
Saygılar...
Bossanova demiş ki:Neymiş gitarları akord etmeyi bilmeden kayıt yapılmaması gerekiyormuş...Müzik yapmak isteyen insanları hiç aşağılamadım şimdiye kadar yine niyetim bu değil ama eğri oturup doğru konuşmak lazım lütfen biraz çalışın..Elinizdeki gitarları 1 ay bırakın "müzik" çalışın rica ediyorum...Umarım çok daha başarılı olursunuz..
Saygılar...