ap_RANA_x demiş ki:"gerekli nedenler"den dolayı fas-on'la yollarımı ayırmış bulunmaktayım... fas-on'a müzik hayatında başarılar dilerim.
Extacy617 demiş ki:nasi artik grup komplemi dagildi???
Uyurcum sağol ama bu bize yapılan birer iyiliktir ilerde zaten bırakabilme ihtimalleri olduğunu gösterdiler... Ciddi projelerin olduğu bir dönemde böyle bir aksama bizi mahvedebilirdi ancak şimdiden olması avantajdır..UuYuRR demiş ki:döviyimmi? sorun olan varmı rahatsız eden kafa sısıren?
ermanımı adılımı muzık yolundan saptırmaya calısan olan varsa ben dıkılırım ha karsısına...
ap_RANA_x demiş ki:gerçekten çok dokunaklı... bilmenizi isterim ki emrah da gruptan "ayrıldığını" hem de "gerekli nedenlerden ötürü" ayrıldığını burdan öğrendi... çıkarıldığını da değil ayrıldığını. iç ve dış faktörler diyen arkadaşım şunu da bilmeni isterim ki bu iç ve dış faktörler yapılan müziğin önüne geçiyorsa grupta gerçekten problem war demektir. o saatten sonra yapılan müzik de müzik olmaz zaten. son birşey daha işin iç yüzünü bilmeden yapılan yorumlar hakkında, gerçekten verilen emeklere çok yazık oldu olayın ayıp kısmını üzerime almıyorum benden önce üzerine alması gereken insanlar var nası olsa. herkese iyi günler!!
Dumble_Niti demiş ki:arkadaşlar kardeşler dostlar falan filan....
öncelikle grubunuzun yaklaşık 2 konserini dinledim..performansınıza laf etmek öküzlük olur...iyisiniz hoşsunuz...ha bi de ben kimim...orasını boşwerin bi aralar üyeydim ama o üyeliğimin kayıt bilgilerini unuttum baştan başlıyım bari dedim...
çok eskiden çok da eski diil aslında 10 sene öncesinden falan bahsediorum..türk müziği çok deişti...çalınan müzikler dinlenilen müzikler..sanatçılar..dinleyici kitlesi..na bunnarın hepsi 360 derece döndü...ama o zmn lar eskilerde kurulan guruplar bi başladığı zaman gerçekten GRUP adı altında diillerdi...düşünceleri, fikirleri, anlayışlarıyla tam bir GRUP tu...hem isim olarak hemde tek yürek olarak bölelerdi...
o zmnlardan bu yana gelişen müzik oldu...gerileyen ise bu fikirdir...
siz iyi bi grupsunuz ama henüz bi ''grup'' olamamışsınız bence saygılarımla herkese... başarılar sizlere de..ha bi de bişi soriim ...
ayrılan arkadaşlar grubun üyeleri konumundalarken...bi negatif eleştiri kurbanı diillerdi...yollar ayrılınca mı lafa değmez kılındılar...
bir geçmişiniz varsa aynı sahne paylaşılmışsa çok çocukca bi kaç açıklama olur bu imzanızdaki laflar..sadece onu diim dedim son olarak da uzattım ama...başarılarınızın dewamı dilerim... önemli olan bi isim koymak diildir...cismi belli olmadıktan sonra . .. .. ...