Abi sesi çok güzel bir the wall söyledi off harbi çok deli söylüyor 🙂maresalx demiş ki:hehee adil size ben vokal yapim 😀
Abi sesi çok güzel bir the wall söyledi off harbi çok deli söylüyor 🙂maresalx demiş ki:hehee adil size ben vokal yapim 😀
unknownia demiş ki:...vokal sana -1 veriyorum..tek düzelikten kurtulmalısın...
Dinleyip yorumladığın için teşekkür ederim. Gitar tonları hakkında haklısın çünkü o zmn zoom 707II kullanıyordum tonlarıda çok yapmacık çıkıyordu... onun dışında bütün ısrarlarımıza rağmen bas gitarın sesi düşük kaydedilmiş hücum olduğu için daha sonradan yükseltme şansımız olmadı. Tabi bu kayıt ağustos 2005te yapılmıştı yeni kayıt yapma zamanı geldi geçti bile... ilgilenenler için teşekkürlermy__kantale demiş ki:yine cover'ınızı dinledim kayıtta iyi birkayıt degil ancak ne gitar tonu ne de vokal ortada begenilecek birşey yoktu bence daha kayıt işlerinize girmeye çoookk var bu kadar aceleci olmayın arkdaslar ama vokal degistirme isi gerçekten çok mantıklı olmuş o şekilde çok zor yürürdü çünkü gitarların tonları ne kadar olsada iyi çalınmışlar...bascı çok geri planda kalmış bir kurban coverında hiç hele hiç olmaması gerekir...davulcu da iyi gibi ara sıra dozutmuş ancak o akdar kulak tırmalamıyor daha iyi bir kayıt ve daha iyi gitar tonları ve de daha iyi bir vokalle güzel olabilir...