jimy demiş ki:ya hacılar sizin yaş kac..pardon duyamadım..duyamayacagım kadar uzaklardasınız..bu laflar ne kimlerden cıkıyor..siz kimsiniz ki ve bu insanları ne kadar tanıyorsunuz ki de bole sacma sapan yorumlar yaparak konusuyorsunuz..sadce kişiliğe hakaretten dilinizi kesseler yeri olur belki kravat yaparsınız bi nevi adama benzersiniz ama ne fayda..heyhat....unutmayın işlenen demir parıldar... bakırdan çinkodan ses olmaz, gereksiz teneke sesleri cıkarmayın... bi gün gelir biri üstünüze basar, ses cıkarcak haliniz bile kalmaz... cocukluk yapmayın, önce insanları dinlemeyi bilin, agzınız torba gibi görüldüğü kadarıyla, büzmesinler... yerinde zamanında konusmayı öğrenin önce... kolay gelsin...
zorknemesis demiş ki:Arkadaşlar Basçımız Emrah Daştan ile gerekli sebeplerden ötürü yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Verdiği emekler için teşekkür eder, Müzik hayatında başarılar dileriz...
Fas-ON Şu an itibariyle basçısını aramaktadır...
zorknemesis demiş ki:Zaten Rana'nın çıkmadan önce arkamızdan işler çevirdiğinin farkındaydık çokta umrumuzda olmadığı için sesimizi çıkarmamıştık... Onunda Hayatında başarılar dilerim...
maxmash demiş ki:Emrah'ı bile haber verip çıkardıktan sonra böyle bir davranış beklemezdim
jimy demiş ki:arkadaslar bu tur muhabbetlerin forumlarda yapılması ve herkesin bilip bilmeden konusması ayıptır..benim sozum meclisten dısarıdaydı..yanlış kişi(ler)alınmş.boyle durmasını istemezdim ama yuzyuze konusulanlar olduguna inanmıyorum ve inanmadıgım için bunu tekrarlıyorum...ne kisiler için ne de bir grup için bunları soyledim. kişiliksizlik diyerekten hitap edilen, bir grup içinde olmaz bunlar kişiler arasında olur ve kişiler arasında olan ozeldir ve ozel kalmalıdır ...burada konusulanlar uzerindeki tespitim ozel olanlar foruma yansımıs ve ayıp!!diyorum..bu muhabbet ve laf dalaveresi bitsin..cunku konusuldukca uzayacak ve gereksiz tatsız diyaloglar kurulmasın...bu burada biterse memnun olurum..sevgiler ve saygılar..
,jimy demiş ki:arkadaslar bu tur muhabbetlerin forumlarda yapılması ve herkesin bilip bilmeden konusması ayıptır..benim sozum meclisten dısarıdaydı..yanlış kişi(ler)alınmş.boyle durmasını istemezdim ama yuzyuze konusulanlar olduguna inanmıyorum ve inanmadıgım için bunu tekrarlıyorum...ne kisiler için ne de bir grup için bunları soyledim. kişiliksizlik diyerekten hitap edilen, bir grup içinde olmaz bunlar kişiler arasında olur ve kişiler arasında olan ozeldir ve ozel kalmalıdır ...burada konusulanlar uzerindeki tespitim ozel olanlar foruma yansımıs ve ayıp!!diyorum..bu muhabbet ve laf dalaveresi bitsin..cunku konusuldukca uzayacak ve gereksiz tatsız diyaloglar kurulmasın...bu burada biterse memnun olurum..sevgiler ve saygılar..
Dumble_Niti demiş ki:ne yani sen şimdi aynı kişi mi sanıosun jimmy le beni...
haklısın çocuğum, ben çocuğum... virgülün farkına var...
süper bi senaryo mükemmel bi oyunculuk...bravo valla ya
yalaka da demişsin...ulan terbiesiz olmıyım diorum ama insana başka şans mı bırakıosunuz be...
biraz düşünerek konuş..belkide şizofrensindir bilmiorum nasıl bi hayal bu ya...
ben elemanları zedeleyici bi laf etmedim ...
ha bu arada jimmy yi tanıosam çocuklarımın ölüsünü göriyim...😀 o derece yani...
herdakka online ım hemen cewap vermesini sewerim...
benm işim bu zaten... terbiesizliğin hiç bi luzumu yoqtu bu başlıkta da özel mesaj atarak kimse konuşamadığına göre...benm de bi özel mesaj atmam beklenemez...
bilmiorum sana da bi tavsiye wermek isterim...
üstte yapmış olduğun şey... herşeyi bilirim ben sen kimsin tavırlarında saygısızca bi haraket..size okullarda öretmiolar artık demekki hayat ı...
ne diim gruba demişimdir hep kolay gelsin die...
yolunuz açık olsun kardeşler ama şimdi de başka bi sorun ortaya çıktı görüorum ki...
sizi dinleyen görmüş biri olarak... arkadaşlarınız ve dostlarınız szin yaptığınız işin ya farkında diiller...ya da sizi dünya star ı falan sanmaya başlamışlar...daha ne aşamalardan geçeceğinizi bilmiolar..bence bi öretin derim...
ya da boş werin benm sözüme bakmayın ne de olsa
bişey bilmem...
barker kardeşime tekrar tekrar teşekkürler dilerim...böle sewiesiz bişi yapabildiğimi düşünerek dumura urattı beni..ve bi yandan da mükemmel bi hayalgücü war değerlendirsin ilerde...tanıdıklarım çok bu konuda ulaş istersen bana... ne de olsa herşeyi bilirsin sen...bulursun beni
Dumble_Niti demiş ki:laf yetiştirmekle alakalı bişi diil arkadaşlar...illa bi grup her zaman yapıcı eleştiri alacak die bişi yoq..zaten bende bu sewiyeyi aşmadım bu konuda haksızlık etmeyin...ben hiç bi müzik sewerin hiç bi müzik tutkununun önüne geçmek istemem zaten...sadece dikkatimi çeken noktayı sölemek istemiştim...
grubun ilerde çok daha güzel şeyler yapması dileklerimle...
ha bi de keserim biçerim dien bi ark war dı..üstte...
lafla halledilmeyen hiçbişi yoqtur..böle kafa tutmayla olmaz bu işler... bi gün kesemicein bi kaya gelir önüne dikkat etmelisin...
son olarak da sanırım adilcan dı...
grubunuza en ufak bi b.k attım mı güzel kardeşim ?
bişiler eksik demek istedim ama abartmışız karşılıklı olarak herkes sanırım.. belli sizin de sinirleriniz bozuk...başarılarınızın dewamı dileriz...
istanbulda bi kaç etkinlik olucaktı özel olarak haber etmek isterim aramızda görmek isteriz...