yok dostum yanlıs anlama ama forumda genel olarak oyle bir hava var, bazen forum üyelerinin bir çok ögeyi çok rahat alaya aldıgını, yada (yanlış anlaşılmasın lütfen) aşagıladıgına şahit olduk hepimiz. özelliklede alım-satım forumunda. birisi diğerine "yaa hoca bu gitar falanca yerde şu kadar sen niye o fiyata satıyon..." diye iğnelemeyle başlayıp sert tabirlerle biten bir sürü diyalog var. bunlar başlıgın kirlenmesine ve yanlış anlamalara sebep olabiliyor. benim senin lafına teşekkur etmem sadece her hangi birinin hakkını korumak içindir. aslını sorarsan bu başlık gitarını goster ey turk rockcular baslıgı altında olmalıydı ve ve ustanın pişmedigini soyleyen forum üyeside bu yorumu gitarını goster ey turk rockculardaki fatih abinin yaptıgı herhangi 4-5 gitarın altına yada -turkiyede gitar ustaları luthierler- başlıgı altında yazabilirdi burada bizim yaptıgımız cogunlukla dışardan bakıp yorum yapmak. aslında durum şu dostum Bence hem birilerini yererken hem de överken biraz düşünmeliyiz, çünkü bu adamlar bu işe hayatlarını harcıyor ve müzisyenler açısından çok büyük bir misyon üstleniyor. Ben gitarını Fatih Yılmaz'a yaptıran biri olarak söylüyorum ki Fatih abi bir şey yapıyorsa gerçekten ne yaptığını bilerek yapar. Yapılan işin iyi yada kötü olduğunu anlamak için o luthierin neyi neden yaptığını bilmek ve gitarın elverdiği ölçülerde, tamirin ne derece mümkün olduğunu bilmek gerekir.Bu nedenle bu işin hassasiyeti hakkında hiç bir fikri olmayıp da olduğunu sanan insanların, bana göre kimsenin ekmeğiyle oynamaya hakkı yok. Ben ilk defa bu yazıyla Fatih abiden şikayet eden gördüm, işin aslı bunu şikayet olarak ele almam yanlış, neyse abi başlık kirlenmesin dostlarım🙂 adam vermiş parasını yaptırmış gitarını alan razı satan razı.