obican demiş ki:sedef işlemeler çok farklı bir olay, iyi gitar yapmakla iyi sedef kakma yapmak arasında çok fark var.
padawan01 demiş ki:yutup123458 demiş ki:zaten bol miktarda işim var şu dönemler.kafa dağıtmak için foruma giriyorum sayın can bey..
yutup kızma sen önemli bir değersin, yazılarının takipçisiyiz.
emirizmir demiş ki:Bu gitarın 1400ytl lik Fender tele gitara göre artıları ve eksileri nelerdir.
Neden böyle bir gitara sahip olmak istediniz.
Nekadar yekpare ve dünyada tek sizde olan bir gitar da olsa bir Fender kadar estetik durmadığını düşünüyorum.
Be akıllı arkadaş, pişmesi lazım diyen bir adamın illa gitar yapması gerektiğini düşünüyorsun da, bu adamın daha önce bir sürü farklı ustadan bir sürü farklı gitar yaptırmış olabilme ihtimalini düşünemiyor musun?yakuza893 demiş ki:Bu arada "yok pişmemiş pişmesi lazım az tuz ek" diyen veya öyle düşünen arkadaşlar;
Gitar yapmanın ne kadar kolay olduğunu düşünüyorsanız kendiniz yapın. Kendim yaptığım için söylüyorum, ilk denemem başarısızdı, ikinci denemede kafayı sıyırmak üzereydim. Başardım, ancak hala gitarın kaliteli olmadığı kanaatindeyim. Ancak benim için o gitar 3500 ytl lik esp sv standarttan daha kıymetli, neden mi? Çünkü o gitarı kendim yaptım...
Şimdi herkes bana "sen daha pişmelisin bu gitar olmamış" diyebilir. Madem pişmem gerektiğini biliyor bu şahıslar, gitar yapmayı da biliyordur? Kendinlerinden bir icraat görelim 😉