"Uyarı 1 = Her türlü aramayı yaptım lakin buna benzer bir konu bulamadım. Yine de buna benzer bir konu var ve bana atacak bir cengaver var ise, seve seve uçururuz konuyu.
Uyarı 2 = Vokal ve Solist kelimeleri arasında kaldım ikisinin tam olarak ne farkı olduğunu bilmediğim için. Solist yanlış bilmiyorsam asıl şarkıyı söyleyen ama çoğu yabancı kaynakta şarkı söyleyenler vocal olarak geçiyor."
Üç, beş artık aklınızda ne varsa yazabilirsiniz. Ben ikiye ayırıp örnekler vereceğim ;
Sesini beğendiklerim ;
1- Freddie Mercury
2- Ronnie James Dio
3- Tom Waits
4- Till Lİndemann
5- John Cale
Söz yazımını beğendiklerim ;
1- James Hetfield
"Sonra anlaşıldı ki tünelin ucundaki o sakinleştirici ışık; üzerine doğru gelen bir yük treninden başka bir şey değildi" -No Leaf Clover
2- Till Lindemann
"Görkem dolu soğuk ay,
O gecede haykırışları duyar.
Ve hiç bir melek onun için inmez.
Mezarda sadece yağmur ağlar.
Sert meşe tahtalarının arasında,
Müzik kutusu ile birlikte çalacak,
Rüzgarda bir melodi.
Ve çocuk topraktan söyleyecek." -Spieluhr
3- Ve diğerleri
Cidden bu iki adama yaklaşabilen birini görmedim. Kişisel görüşüm, herkese de saygı duyarım. Tartışma amaçlı bir post değildir bu.
Uyarı 2 = Vokal ve Solist kelimeleri arasında kaldım ikisinin tam olarak ne farkı olduğunu bilmediğim için. Solist yanlış bilmiyorsam asıl şarkıyı söyleyen ama çoğu yabancı kaynakta şarkı söyleyenler vocal olarak geçiyor."
Üç, beş artık aklınızda ne varsa yazabilirsiniz. Ben ikiye ayırıp örnekler vereceğim ;
Sesini beğendiklerim ;
1- Freddie Mercury
2- Ronnie James Dio
3- Tom Waits
4- Till Lİndemann
5- John Cale
Söz yazımını beğendiklerim ;
1- James Hetfield
"Sonra anlaşıldı ki tünelin ucundaki o sakinleştirici ışık; üzerine doğru gelen bir yük treninden başka bir şey değildi" -No Leaf Clover
2- Till Lindemann
"Görkem dolu soğuk ay,
O gecede haykırışları duyar.
Ve hiç bir melek onun için inmez.
Mezarda sadece yağmur ağlar.
Sert meşe tahtalarının arasında,
Müzik kutusu ile birlikte çalacak,
Rüzgarda bir melodi.
Ve çocuk topraktan söyleyecek." -Spieluhr
3- Ve diğerleri
Cidden bu iki adama yaklaşabilen birini görmedim. Kişisel görüşüm, herkese de saygı duyarım. Tartışma amaçlı bir post değildir bu.