Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Evet işgüzarlık yaptığı konusunda hala sözümün arkasındayım. 🙂arkadaş belki küçük yaşta ve siz bir deneyiminiz varsa bunu aktarmak yerine git sipsi çal felan diyorsunuz. niyeti işgüzarlıksa siz düzgün yaklaşın o sorgulasın kendisini. illa herkese bir kulp takmak lazımsa beni de ortama ayak uyduruyor olarak görün.
Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Evet işgüzarlık yaptığı konusunda hala sözümün arkasındayım. 🙂
Rahat edemediğiniz bir gitarı elbette değiştirirsiniz. Ondan yana bir problem yok. Ancak "ya parmaklarım kısa ben bu gitarı çalamıyorum" diye bir cümle ile gitarı değiştirmeye götürürseniz ve bu değiştirdiğiniz gitar Fender Amerikan Vintage 52 Tele ise kusura bakmayın ama dalga geçtiğinizi falan düşünürler eminim.
Yine tekrar edeyim eğer gitarını bu "sudan sebeple" değiştirmeyi düşünüyorsa kendisine ait bir custom gitar yaptırması en doğru seçim olur. Çünkü bu problem genel değil kişisel bir problemdir ve ancak bu şekilde çözümlenebilir. Ya da gidip el yapımı bir sapta yaptırabilir pekala.
Hayir takaslamak istedigim gitar da 1966 yapim amerikan fender mustang, gorende cortla takas edeyim mi dedigimi sanacak, ben anlamiyorum yani bu insanlari ne kadar tapiyorlar markaya, rahat edemedigimi parmaklarimin sap kalinligina ve radius a uymadigini soyledim, bundan daha normal gitar degistrme nedeni ne olabilir ki? Ama yok yani hani bir atasozu vardir deliye is buyur sana akil ogretsin diye, o hesap iste, 52 tele tamam guzel gitar nitekim de asigim zaten bu aletin tonuna 6 yil para biriktirdim alabilmek icin, ama uymadi iste bana , daha solo gitarist mi ritm gitarist mi oldugumu bilmeden hemen yok isguzar yok soyle yok boyle, hayir kac kere caldin hayatinda 52 tele diye sorsan uzaktan bile gormemistir ama gel gor ki sanirsin leo fender kendisi.Bunları bana değil de arkadaşa anlatmaya çalışsaydınız zaten bir sıkıntı çıkmayacaktı. 52 tele al(abil)mış adam ne kafada diye öfkelenmek ve git sipsi çal demek doğru bir tavır mı şimdi ?