Amfi %70'tir, gitar %30'dur (yine ben geldim 😀 )
O değil de yine oran verilmiş ve tuse denmiş 😀
Bir hesap da ben yapayim size.Ton mevzusunda tuse %100dur.Ama twin reverb %100 u olan bir insani %150ye cikartir mesela.%100 yoksa isterseniz milyon dolar harcayin ekipmana istediginiz kadar teknik bilginiz olsun.Hic birseye yaramaz.Istemsiz ve kontrolsuzce bir kelimeyi bagirarak bir kelimeyi fisildayarak konusmak gibi birsey bu.Dogru hesap boyle oluyor malesef.Ekipman diye kafayi kirmaya gerek yok.En azindan yolun sonunu gormeden.Hadi seni kırmayayım. Amfiden %5, gitardan %5 alsak, tuşe %10dur
Oooo!!! Wellgam wellgam azizim! Nerelerdeydin yahu? Alamanyalar'da NAMM, fuar gezmekten bizleri unuttun herhal 🙂
Bir de, şu 2000 liralık gitarları döven 600 liralık mucizevi Çin Fenderleri konusunda da düşüncelerini arz etmeni, konuya ehemmiyeti sebebiyle tebarüz ettirmeni bekliyorduk, yüksek fikirlerini ve manadar sözlerini duymayı hatta klavye başında ironi dolu yorumlarını dinlerken "Süphanallah, ibretlik bir durum!" demeyi bekliyorduk. Umutlarımızı boş çıkardın 😀
strattan teleye dönüş 🙂 fenderin geçen baktığım bi modeli çok hoşuma gitmişti nasıl güzel alet ama satılmamıştı hala sanırım 🙂 http://www.sahibinden.com/ilan/alis...aster-tbx-boost-elektro-gitar-149738537/detay hoş bir gitar fender sevmesem de param olsa düşünebilirim hesabı ama öncelik charvel tabii 🙂