Selamlar. Fender blues junior anfi kullanmış olan var mı? Alet hakkındaki yorumlarınız nelerdir. Bide fiyatı (0 ve 2. el fiyatları) konusunda bilgi yazarsanız sevinirim. Teşekkürler
Megadeth79 demiş ki:sagolasın ben de oyle dusumustum. TRde attenuator satılımıyor. Olsa valla kıyacam paraya kral bi amfi alacam ama attenuator yok maalesef.
deliturko demiş ki:blues jr ile ilgili bir sorum olcak
tabiki metal için yapılmış bir amfi değil kendileri ama aktif manyetikelerle beraber sağlam ton alırmıyız yoksa yinede zayıf kalırmı
asıl amaç ına uygun olarak blues için kullanılacaktır lütfen kfür etmeyiniz
oha yuh o amfiyle yapılırmı demeyin benim için clean tonlar cok önemli zaten yaş ilerledikce muzik zevki değişim geçirmekte ama şimdilik daha sert tonlar kullanmak istiyorum abilerimizin görüşleri neler
deliturko demiş ki:bende öyle düşünüyorum elimde esnek ekipman olmasına özen gösteriyorum şu ana emg 81 set kullanıyorum drive problemi yok ds 1 sipariş ettim bu yüzden mt 2 yerine bundan sonra amfiyi adam etme zamanı geldi tamamem tüplü bir amfi fiyatıda cazip böyle bi şeyler yapacağım yavaş yavaş olcak artık gitarpeadal birde amfi işine girse süper olcak
ExE demiş ki:Benim bir sorum olacak.. benim ev müstakil ve diyorum full lambalı bi amfi alsam ses problemi olmaz.. Blues Junior'u baya övmüş DrB abi.. pro junior diye bir model var acaba arasındaki farklar nedir?