Fender Limited Edition Deluxe Player Stratocaster

Öncelikle selamlar fenderin daha önce görmediğim böyle bi limited edition yazan gitarını denk geldim ondan önce burda ki arkadaşlarıma danışmak istedim sizce özelliklerine falan bakıldığı zaman alınabilir bir gitar mı (38 bin ₺) yoksa değecek bir ürün değil mi ?
IMG_7417.webp
IMG_7416.webp

Düşüniyim bir , peki birde şu ikisi için yorumunuz ne olur acaba ?177339 eklentisini görüntüle
Herhangi bir yorumum yok. Nirmalde Fender sevmem ben, single manyetik de sevmem.
O yüzde HH li, abanoz klavyeli, kilitli burguli gitar önerdim. Vintera da Meksika üretimi mi?
SSS alacaksanız ikinci el Mexico lara bakın derim. Bazen iyi fiyata diyebiliyor. Bunların benzeri ama daha metal müziğe uygunu Meksika üretimi Charvel modellerine de göz atın

Herhangi bir yorumum yok. Nirmalde Fender sevmem ben, single manyetik de sevmem.
O yüzde HH li, abanoz klavyeli, kilitli burguli gitar önerdim. Vintera da Meksika üretimi mi?
SSS alacaksanız ikinci el Mexico lara bakın derim. Bazen iyi fiyata diyebiliyor. Bunların benzeri ama daha metal müziğe uygunu Meksika üretimi Charvel modellerine de göz atın
Ülkemde maalesef 2. El gitar satışı yapan yok
Attıgım vintera meksika yapımı evet charvel de yok istediğim magazada 🙁

kardesim fender gurmesi olarak şunu söyleyebilirim, normal player serisine göre hem daha ucuz hemde cs fat'50s manyetikleri var.
Normalde player strat bana göre çöp fakat bu manyetiklerinden dolayı alınabilir.
türkiyede şuan (zuhalde kampanya var) düz player serisi 35 bin tl ve orjinal manyetikleri kötü, eğer ki düz player alsan ve cs fat'50 manyetiklerde 15k civarı toplam 45e gelir.
o yüzden alınabilir bir gitar rengi falanda baya hoş. Ha tabiki imkanın varsa USA al

kardesim fender gurmesi olarak şunu söyleyebilirim, normal player serisine göre hem daha ucuz hemde cs fat'50s manyetikleri var.
Normalde player strat bana göre çöp fakat bu manyetiklerinden dolayı alınabilir.
türkiyede şuan (zuhalde kampanya var) düz player serisi 35 bin tl ve orjinal manyetikleri kötü, eğer ki düz player alsan ve cs fat'50 manyetiklerde 15k civarı toplam 45e gelir.
o yüzden alınabilir bir gitar rengi falanda baya hoş. Ha tabiki imkanın varsa USA al
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim
Aslında bende tam sizin gibi düğünmüştüm fat 50s oldugu için ama sonra almısken zorlayıp uzun yıllar dayanacak efsane bi şey almalı mıyım gibisinden düşündüm ve Fender American Ultra II düşündüm sizce bu nasıl bir Fender gurmesi olarak fiyatını hak ediyor mu 95 k yı ?

şimdi öncelikle türkiyede hiç bir şey fiyatını hak etmiyor..
gelelim fender ultra ll ye bence şahane bir gitar fakat ben olsam o paralara Fender American Vintage II 1957 strat alırdım tabiki benim şahsi düşüncem..

şimdi öncelikle türkiyede hiç bir şey fiyatını hak etmiyor..
gelelim fender ultra ll ye bence şahane bir gitar fakat ben olsam o paralara Fender American Vintage II 1957 strat alırdım tabiki benim şahsi düşüncem..
Vintage 2 de magzada suan var ama sss manyetik humbucker yok cok sorun cıkarır mı pinch harmonicli falan sert solo atmak istesem

Geri