dico ne olm?fiko mu?o beri bar da gideriz bi aksam..deco mu?o da ispanya da,uzak,biraz zor...biko ysa o ne bilmiyom..biko ne taha? 😆victorwooten demiş ki:tunç bizi dicoya falan göötüüürr 😆
Hakkaten dico ne yaaa 😉 😆 😆 güzel ve yakında bi yerse hep beraber gidelim.Kendine iyi bak.Wooten falan kafayı yeme.Serdar ortaç çalan adamsın.Seni seviyoz ve de özlüyoz haberin oladiamond_dust demiş ki:dico ne olm?fiko mu?o beri bar da gideriz bi aksam..deco mu?o da ispanya da,uzak,biraz zor...biko ysa o ne bilmiyom..biko ne taha? 😆victorwooten demiş ki:tunç bizi dicoya falan göötüüürr 😆
FermanBas demiş ki:Cuma akşamı bizle beraber Felix Bar'da eğlenen herkerse sonsuz teşekkürler.Programın sonundaki MUSE faslı hepimiz için güzel oldu sanırım 🙂
Siz yeter ki bizden Muse vs isteyin.Bizim arayıp ta Felix'te çok zor bulduğumuz bi durum bu.N'oolur bizi yalnız bırakmayın ve noolur rock!! dinleyin.Sevgiler saygılar bizden 🙂hicran demiş ki:FermanBas demiş ki:Cuma akşamı bizle beraber Felix Bar'da eğlenen herkerse sonsuz teşekkürler.Programın sonundaki MUSE faslı hepimiz için güzel oldu sanırım 🙂
biz de istiyoruzzzzzz ondan!!!!
Evet terlik seni anladım.Aslına bakarsan eşşeğim ben!!! 🙂Bazılarının biz Felix'te Linkin Park çalarken yüzü düşüyo 😆 ama olsun o da bizim ayıbımız :twisted:TeRLiK demiş ki:ben bu grubu hiç sevmiyorum, gül gibi duman-athena çalan bi grupken uydular mekanik bir deliye, tarz belirlediler
tüm dumancılar adına sizi kınıyorum (FermanBas anladın sen) :twisted:
Seni yeniden aramızda görmek güzel gerçekten.Bu arada alt yapılar hakkında fikirleri de almak istiyoruz.Zira bu konudaki eylemlerimiz sürecek.İlginize ve bilginize efemcigdems demiş ki:aynı şeyi yazıyormuşum gibi olacak her defasında ama gene çok eğlendim dün gece felix'te.arkadaşlar, başarılarınızın sürekli ve sonsuz olmasını diliyorum 🙂 görüşmek üzere, çiğdem.
kolay gelsin :twisted:ferman_vocal demiş ki:Bu perşembe Felixte,partide grubumu yalnız bırakıcam,başarılar dilerim onlara şimdiden,zira aralık ayı itibariyle vatani görev bahanesiyle kaçmış olucam bu diyarlardan...şaka bir yana son demlerimi yaşıyorum,herkese sevgiler,FERMAN'ı yalnız bırakmayın!eyvallah
sanmıyorum çünkü hiç yüzyüze konuşmadıkferman_vocal demiş ki:Terliğe teşekkür ederim her nekadar kim olduğunu bilmesekte bunca zamandır bize destek verdiği için.bu arada belkide ben tanıyorumdur....olabilirmi? 😉