victorwooten demiş ki:Uzun zamandir görüsemedik özledim sizi
Eskisehir falan iyi isler yapmissiniz daha iyilerine layiksiniz (bende artoya gülsene çalayim daha 😳 )
öptüm alayinizi 😆
bide bu aralar nerde dinlicez sizi??
ferman_vocal demiş ki:Herkese merhaba..uzun bir dönemden sonra yenilenmiş,istediğimiz gibi bir repertuarla karşınızdayız. son dönemlerde insanlarda" düğün grubu" diye nitelendirilen grupların dışında daha agresif (aynı zamanda kendi istediği müziği yapan) , rock müziği daha iyi yansıtan iki farklı tarz oluştu bence. biz ikinci gruba kendimizi dahil etmeyi tercih ettik uzun zaman önce ve mutluyuz. her ne kadar bu tarzın belli bir raya oturması zaman alsa da "makine" grubu gibi biz "ferman " da bu tavrımızı devam ettirmek istiyoruz...
Görüşürüz, bekleriz.
TeRLiK demiş ki:ferman_vocal demiş ki:Herkese merhaba..uzun bir dönemden sonra yenilenmiş,istediğimiz gibi bir repertuarla karşınızdayız. son dönemlerde insanlarda" düğün grubu" diye nitelendirilen grupların dışında daha agresif (aynı zamanda kendi istediği müziği yapan) , rock müziği daha iyi yansıtan iki farklı tarz oluştu bence. biz ikinci gruba kendimizi dahil etmeyi tercih ettik uzun zaman önce ve mutluyuz. her ne kadar bu tarzın belli bir raya oturması zaman alsa da "makine" grubu gibi biz "ferman " da bu tavrımızı devam ettirmek istiyoruz...
Görüşürüz, bekleriz.
oo yol süper, zaten belliydi repertuvardan falan, ancak bu tarz gruplardan "punch"ı kaybettik, sizi de göremiyoruz malesef.
dungeon bitti mi tamamen?
TeRLiK demiş ki:cumartesi arkadaşlarımı yolladım sizi seyretsinler diye
hep bi "makine" daha olsa diyip duruyorlardı ben de sizi dinlesinler istedim
ama çıkmamışsınız
bi ton küfür yedim "o berbat grup mu makine gibi" şeklinde
çıkıp çıkmayacağınızı buralara da yazarsanız en azından annemin kulakları çınlamaz