S
serlairen
abi grup yapmısınız(atıl-tunç) yeni hbrim oldu tebrikler izlemeye gelirim bi gün inşllh (kadir from mnm)
Valla tam olarak nasıl bir yerdir bu 222 park bilmiyorum (İzmirliyim) ama kalkıp İzmirin en iyisi ve en kötüsünü konuk olarak alıyor. Şaşırıyorum çünkü Makine gibi, eski adıyla I.P. (In Progress) İzmir'in en iyisini, yanına da Ferman diye İzmir'in en dandik grubunu alıyor, tabi zevk meselesi ama Eskişehirlilere tavsiyemdir, Makine geldiğinde yalnız bırakmayın onları. Ferman konusunda serbestsiniz, kulak kirliliğine sebep olabilirler, benden söylemesi.
Evet ben de gördüm.Uyardığın için saol ama insanların yorumlarına yine de saygı duymak lazım.O öyle düşünüyor bak sen de böyle düşünüyorsun.Evet bence de biraz haksızlık kokuyor ama yorumdur en nihayetinde.Makineye bile kötü grup çalmıyolar bile diyen insanlar var sence doğru mu?Ki senin makine seven birisi olduğunu biliyorum.O yüzden boşverip kendimiz için daha iyisini yapalım.İlgin için teşekkürlerTeRLiK demiş ki:Valla tam olarak nasıl bir yerdir bu 222 park bilmiyorum (İzmirliyim) ama kalkıp İzmirin en iyisi ve en kötüsünü konuk olarak alıyor. Şaşırıyorum çünkü Makine gibi, eski adıyla I.P. (In Progress) İzmir'in en iyisini, yanına da Ferman diye İzmir'in en dandik grubunu alıyor, tabi zevk meselesi ama Eskişehirlilere tavsiyemdir, Makine geldiğinde yalnız bırakmayın onları. Ferman konusunda serbestsiniz, kulak kirliliğine sebep olabilirler, benden söylemesi.
diye bir yorum gördüm garaj.org'da. çok haksız bence, görmediyseniz size de duyurmak istedim.
başarılar.
Çok saol yorumların için,daha da iyi olmaya çalışıyoruz.Umarım bu pazar biz park 222'de çalarken sen de orda olursun.Beraber eğleniriz.Yeni yeniş alıştığımız bir mekan ama daha iyi olacak sanırım herşey.derinesk demiş ki:sizide dinledim eskişehirde saound olarak izmirli gruplar arasında makine ve cinnet kadar olmasada en beyendigim gruplar arasındasınız bence iyi işler yapacaksınız 🙂 başarılar