İLLeGaL grubu adına perşembe gününüz hayırlı olsun arkadaşlar, hep destekçiniziz...
teşekkür ederiz...bu arada neden imzanı hayata geçirmiyosun?böylece bizi dinlemek zorunda kalmazsın...eleştiri dozundaysa eleştiridir yoksa saygısızlık ve terbiyesizliktir...ikeaboy demiş ki:kendinizi daha cokkkkk gelistirmeniz gerektigini duşunuyorum...
ayık kafayla degil ama sarhoş kafayla eh işte dinlenebiliyorsunuz... 😀
basçımız erdem in kızkardeşinin nişanı vardı başka bi basçıyla çıkmak istemedik bu yüzden de cumartesi günü çıkmadık...maresalx demiş ki:geçöen hafta izmirdeydim geldim sizi goremedim Dungeon da cmt gunu
diamond_dust demiş ki:teşekkür ederiz...bu arada neden imzanı hayata geçirmiyosun?böylece bizi dinlemek zorunda kalmazsın...eleştiri dozundaysa eleştiridir yoksa saygısızlık ve terbiyesizliktir...ikeaboy demiş ki:kendinizi daha cokkkkk gelistirmeniz gerektigini duşunuyorum...
ayık kafayla degil ama sarhoş kafayla eh işte dinlenebiliyorsunuz... 😀
asli_can demiş ki:ikeaboya....
ayrıca herkesin kendini geliştirmesi gereken bir yönü vardır.Allah kimseyi senin gibi kişiliğini geliştirmek durumunda bırakmasın!
TeRLiK demiş ki:ferman'ın kendini geliştirmesi gerektiğini ben de düşünüyorum ve şu an eski hallerinden daha iyi olduklarını da hesaba katarsak daha iyi olacaklardır.
ben destekleyen taraftayım, herkes de öyle olmalı bence çünkü izmir'den Roxy'de 2 ödül alabilen bir grup çıkardık desteklerimizle. bir 2.si neden olmasın?
Eywallah Enis geçen c.tesi bardaydın.size de kolay gelsin.enis-TEN demiş ki:başarılar arkadaşlar kolay gelsin...
knifeparty demiş ki: