çok saol ,biz de başarılarımızın devamını istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz 🙂 Ankara'ya sevgiler.Bi de foto hoşmuş 😉EmilioDeCarro demiş ki:arkadaşlar başarılarınızın devamını diliyoruz yolunuz açık olsun kolay gelsin PYRACANTHA
çok saol ,biz de başarılarımızın devamını istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz 🙂 Ankara'ya sevgiler.Bi de foto hoşmuş 😉EmilioDeCarro demiş ki:arkadaşlar başarılarınızın devamını diliyoruz yolunuz açık olsun kolay gelsin PYRACANTHA
Bak sen istedin biz çaldık.Çarşamba gecesi geldiysen dinledin demektir.Metaphor'u da repertuarımıza eklemiş bulunuyoruz.Ve bununla da kalmadık bi de "wherever i may roam" yaptık aynı gece.Her hafta bi şarkı var nerdeyse .Haftaya ne mi olur?Belli mi olur belki bu bi "ferman" bestesi olur !!! Nası olur?İyi olur iyi 🙂 Olur mu? Olu olurTeRLiK demiş ki:"in flames" çalın
ben "repertuar" çalacak diye duydum. "repertuar" + "in spite" mı yani 🙂 😆FermanBas demiş ki:Walla olay 10 mayısta olacak olan bi partiyle ilgili diye biliyoruz biz.Malum çarşambaya denk geliyo ve partide konuk grup olarak da "in spite" olacak dediler.İşte bu yüzden sadece 10 mayıs çarşamba günü sahne alamayacağız.İlginize ve bilginize efem 🙂
FermanBas demiş ki:Arkadaşlar ferman bu çarşamba dungeonda sahne almayacak.İlginize bilginize
Eywallah levo biz de dediin gibi seni seviyoz.Ferman her zaman sizle birlikte 🙂levent_inpro demiş ki:bablar bana vay bana yahu şu barda neler oluyor neler yahu çok acayip artık.Nabalım bişeyler yapalımmı?Yapmayalımmı nabalım fermanım hasretim sizleri severim sizlerde beni seversiniz bilirim.zuhahha ya herşey gönlünüzce olsun...benden sonsuz saygı sevgi destek...
Aynen dediin gibi "WHY" Biz de bilmiyoruz ve artık bilmek de istemiyoruz.Çünkü onlar gibi düşünmüyor ve düşünmek de istemiyoruz.CO demiş ki:why can`t we play together!?justt ....
levent_inpro demiş ki:bablar bana vay bana yahu şu barda neler oluyor neler yahu çok acayip artık.Nabalım bişeyler yapalımmı?Yapmayalımmı nabalım fermanım hasretim sizleri severim sizlerde beni seversiniz bilirim.zuhahha ya herşey gönlünüzce olsun...benden sonsuz saygı sevgi destek...
"artık çarşambaları Dungeon Bar'da çalmıyoruz. Makine'ye bizden daha uygun !!! olduğu düşünülen Repertuar Köpekleriyle devam edilecekmiş çarşamba gününe.
Her zaman dediim gibi ilginize ve bilginize"